Breaking News

Δύσκολες ώρες για τη Jessie J: Έχασε το μωρό που κυοφορούσε - Συγκινεί η ανάρτησή της (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους η Jessie J, η οποία αποκάλυψε ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε. Η 33χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια και στιχουργός έκανε ανάρτηση την Τετάρτη, πριν τη συναυλία της που θα έδινε το βράδυ της ίδιας μέρας στο Λος Άντζελες. Μεταξύ άλλων, έγραψε στο Instagram:

«Χθες το πρωί γελούσα με έναν φίλο μου, λέγοντας "Σοβαρά, όμως, πώς θα ολοκληρώσω τη συναυλία μου στο Λος Άντζελες αύριο το βράδυ, χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;».

Από χθες το απόγευμα σκεφτόμουν πως θα τα καταφέρω χωρίς να ξεσπάσω σε κλάματα... Αφού πήγα για τον τρίτο υπέρηχο μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον καρδιακός παλμός.

Σήμερα το πρωί νιώθω ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου. Μπορεί να μετανιώσω που το δημοσιεύω, μπορεί και όχι. Δεν ξέρω... Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω απόψε. Όχι επειδή αποφεύγω τη θλίψη, αλλά γιατί ξέρω ότι το τραγούδι θα με βοηθήσει...

Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μην κρύβω αυτά που νιώθω. Το αξίζω αυτό. Θέλω να είμαι όσο περισσότερο μπορώ ο εαυτός μου. Όχι μόνο για το κοινό μου, αλλά και για μένα και για το μωρό μου...

Αποφάσισα να κάνω ένα παιδί μόνη μου. Γιατί είναι το μόνο που ήθελα και η ζωή είναι μικρή. Το να μείνω έγκυος ήταν ένα θαύμα από μόνο του και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ και που ξέρω ότι θα ξαναζήσω.

Είμαι ακόμα σε σοκ, η θλίψη είναι τεράστια. Αλλά ξέρω ότι είμαι δυνατή και θα είμαι καλά. Ξέρω, επίσης, ότι εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν νιώσει αυτόν τον πόνο και πολύ χειρότερο. Νιώθω συνδεδεμένη με όσες από εσάς γνωρίζω και με αυτές που δεν ξέρω. Είναι το πιο μοναχικό συναίσθημα στον κόσμο. Θα σας δω, λοιπόν, απόψε στο Λος Άντζελες...»