Breaking News

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Με γοητεύει που ο σύζυγός μου είναι από τελείως διαφορετικό χώρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2night Show», το βράδυ της Δευτέρας, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη η οποία μίλησε - μεταξύ άλλων - για το σύζυγό της και το γάμο τους.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, που είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2020 τον Σπύρο Δημητρίου, είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος αποτελεί ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου, το οποίο το απολαμβάνω, μαθαίνω και προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου και να μάθω τα όρια μου. Είναι κάτι πολύ ζωντανό.

Δεν πίστευα ποτέ ότι ο γάμος σκοτώνει τον έpωτα, αλλά αν τον σκότωνε και σε ένα χρόνο θα ήταν τι να πω...

Ο σύζυγός μου είναι δικηγόρος. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο από το χώρο, αρκεί να είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και σέβεται την τέχνη κι αυτό συμβαίνει με τον σύζυγο μου. Γνωρίζει και του αρέσει και η μουσική και το θέατρο και οι τέχνες. Με γοητεύει που είναι από τελείως διαφορετικό χώρο, με ξεκουράζει που δεν χρειάζεται να συζητάμε και να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα. Μου έχει προκαλέσει ενδιαφέρον το ό,τι μπαίνω και γνωρίζω έναν άλλο πολύ πιο σκληρό και σκοτεινό κόσμο, επειδή είναι ποινικολόγος... Μαθαίνω πράγματα, τα οποία με άφηναν αδιάφορη... Έχει ενδιαφέρον που έχω έρθει κοντά στην σκληρή πλευρά των ανθρώπων... Είναι δύσκολη δουλειά».