Breaking News

Επετειακή εκδήλωση για τα 25 χρόνια δράσης του «Χαμόγελου του Παιδιού» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης, στην επετειακή εκδήλωση για τα 25 Χρόνια δράσης του «Χαμόγελου του Παιδιού», ο Πρόεδρος Κώστας Γιαννόπουλος εξιστόρησε στο γιο του Ανδρέα τι έχει επιτευχθεί για κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη. Ο μικρός Ανδρέας είχε αποτελέσει το έναυσμα για τη δημιουργία του Οργανισμού.

Νωρίτερα, την Τρίτη, η σχετική ανακοίνωση ανέφερε για τον Ανδρέα: «Με μικρές χειρόγραφες ζωγραφιές τα δικά μας παιδιά έφεραν στο μυαλό μας εκείνη την ημέρα που ο Ανδρέας, ο δικός μας Ανδρέας, ο Ανδρέας όλων, έγινε ο δικός μας ΗΡΩΑΣ... Εκείνος που έφερε το Xαμόγελο στα πρόσωπα τόσων παιδιών που το είχαν πραγματική ανάγκη. Η δική του ευχή πραγματοποιήθηκε και εμείς ευχόμαστε αυτή η ημέρα να γίνει μία ευκαιρία υπενθύμισης όλου αυτού του έργου που έχει επιτελεστεί. Σε ευχαριστούμε ΑΝΔΡΕΑ, σε ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας!!!».


Σε μία μοναδική βραδιά, ειπώθηκαν προσωπικές ιστορίες και μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν στην ψυχή του «Χαμόγελου». Επίσης, τιμήθηκαν με το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» σημαντικοί άνθρωποι που έπαιξαν ρόλο στην πορεία του Οργανισμού.

Με μεγάλη συγκίνηση, ερμηνεύτηκε ξανά «Το τραγούδι του Ανδρέα» από την παιδική χορωδία Λάμπρου και τον δημιουργό του τραγουδιού και φίλο του Ανδρέα, Θάνο Καλλίρη.

Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε η έρευνα που ετοίμασε για τον Οργανισμό η Focus Bari καθώς και η έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης.

Δείτε το βίντεο από τη live μετάδοση (αρχίζει από το 5ο λεπτό).