Breaking News

Φαίη Ξυλά: Η σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2night Show» τη Φαίη Ξυλά, η οποία εξήγησε πώς ξεκίνησε για σπουδές Ναυτιλιακών στο Λονδίνο και πώς βρέθηκε στην Ελλάδα να σπουδάζει υποκριτική. 

Αναφερόμενη στη σχέση της με τη Νέα Υόρκη, όπου γεννήθηκε, σημείωσε με χιούμορ: «Γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη, έχω αμερικανικό διαβατήριο. Δέχτηκα πολλές προτάσεις γάμου, για να πάρουν την υπηκοότητα».

Η γοητευτική ηθοποιός της σειράς «Έρωτας με διαφορά», τόνισε ότι δε θα στεκόταν ποτέ στη διαφορά ηλικίας σε μία σχέση, σημειώνοντας ότι ο μπαμπάς του γιου της είναι μικρότερος.

Επίσης, μίλησε με θαυμασμό για το θάρρος που έδειξαν τα θύματα του Metoo, ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις δυσάρεστες καταστάσεις που βίωσε. 

Το Σεπτέμβριο του 2009, η Φαίη Ξυλά παντρεύτηκε με το συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ», Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο. Το 2018, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας.

«Με τον Κωνσταντίνο δουλέψαμε μαζί στο θέατρο και μετά το χωρισμό μας... Είναι καλά και αυτός και το παιδάκι μας. Είναι πολύ σημαντικό να σέβεται ο ένας τον άλλον. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, θεωρώ ότι πρέπει να είναι προτεραιότητα. Μπορεί να παύεις να είσαι ζευγάρι με τον άλλον, αλλά είστε οι γονείς αυτού του παιδιού. Εγώ με τον Κωνσταντίνο χωρίσαμε καλά, αλλά και για ζευγάρια που έχουν ένταση και προβλήματα, πρέπει να κάνουμε και λίγο πίσω γιατί τα παιδάκια δεν φταίνε σε τίποτα. Ο γιος μας είναι έξι ετών», είπε η ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη.