Breaking News

Φ. Πλιάτσικας: Η κόρη του, οι «πείνες» με τον Μ. Στόκα και η συγκινητική ιστορία για το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Τρίτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός είπε για την έφηβη κόρη του, την Κωνσταντίνα, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Νάντια Σπηλιωτοπούλου:

«Η σχέση μας περνάει από κύματα, αλλά είναι σχέση απόλυτης αγάπης. Δεν σκέφτεται να ασχοληθεί με το τραγούδι. Προς το παρόν έχει μία άρνηση σε σχέση μ' αυτό, ίσως είναι και δικαιολογημένη, δεν ξέρω. Θα κάνει αυτό που θα επιλέξει η ίδια, ξέρει αυτή. Έχει διάφορα πράγματα στο μυαλό της, που τα χαίρομαι».

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αναφέρθηκε στη δημιουργία των «Πυξ Λαξ», αλλά και στις μεγάλες «πείνες» που πέρασαν με τον παιδικό του φίλο Μπάμπη Στόκα, πριν εδραιωθούν στο μουσικό στερέωμα:

«Την περίοδο που έγινε επαγγελματικό με τους Πυξ Λαξ δεν ήμουν σε καλή κατάσταση, καθώς είχα περάσει ένα βαρύ πένθος με τον πατέρα μου και δεν είχα καθαρό μυαλό. Αν δεν ήταν ο Μπάμπης Στόκας δεν ξέρω αν θα είχαν δημιουργηθεί οι Πυξ Λαξ. Περάσαμε μεγάλες πείνες. Μέχρι να αρχίσουμε να έχουμε κόσμο στις συναυλίες, που έγινε από τον τρίτο δίσκο και μετά, είχαμε "ρεκόρ" εισιτήριων... από 7 άτομα μέχρι κανένα... Με τον αδερφό μου είχαμε φτιάξει μαγαζί με πίτσες. Κάναμε διάφορες δουλειές για να μπορέσουμε να ζήσουμε».

Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μία συγκινητική ιστορία για ένα κoρίτσι που βρισκόταν σε κώμα, που αφορά το τραγούδι «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις»:

«Ήταν μια ιστορία πολύ συγκινητική. Είχε έρθει ένας άνδρας και μια γυναίκα. Το παιδί τους, που είχε μείνει σε κώμα για κάποιο διάστημα από ένα ατύχημα, αγαπούσε πολύ ένα τραγούδι. Τους είχε πει ο γιατρός να της βάζουν αυτό το τραγούδι να ακούει και τελικά ξύπνησε. Οι άνθρωποι το συνδύασαν με το ό,τι άκουγε συνέχεια το αγαπημένο της τραγούδι... Η ιστορία αυτή ήταν τόσο συγκινητική και συγκλονιστική, που αργήσαμε να βγούμε στη σκηνή. Ελπίζω να είναι καλά αυτό το κoρίτσι. Το τραγούδι ήταν το "Έπαψες αγάπη να θυμίζεις"...».

Δείτε τη συνέντευξη.