Breaking News

Game of Chefs: Ο παίκτης που αποχώρησε - Το ξέσπασμα του Άγγελου Λάντου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του «Game Of Chefs», στην 1η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας, το θέμα της οποίας ήταν η γαλλική κουζίνα, νικήτρια ήταν η ομάδα του Άνταμ Κοντοβά με 6 ψήφους. Η ομάδα του Άγγελου Λάντου πήρε 5 ψήφους και η ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη καμία.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (23/11), στην ατομική δοκιμασία αποχώρησης, μαγείρεψαν όλοι οι παίκτες και από τις τρεις ομάδες, εκτός από έναν της χακί ομάδας, τον Γιώργο Μπερκάκη, ο οποίος πήρε την ασυλία από τον Άνταμ Κοντοβά καθώς η ομάδα του είχε κερδίσει στην ομαδική δοκιμασία.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πιάτο, όποιο ήθελαν, για να αναδείξουν μία από τις παραδοσιακές γαλλικές σάλτσες, η οποία θα έπρεπε να ήταν τέλεια εκτελεσμένη και να χρησιμοποιηθεί με δημιουργικό τρόπο.

Οι γαλλικές σάλτσες ήταν γραμμένες σε έναν τροχό της τύχης, τον οποίο γύρισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τους παίκτες. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

• Mornay - Φρανς Χοριέτι

• Bearnaise - Άγγελος  Σακάι,  Φωτεινή Καρακατσάνη

• Soubise - Γιώργος Καπενεκάκης, Αλέξανδρος Καρακατσάνης, Άλκης Μαρκογιαννάκης

• Supreme - Άντζελα  Παπαβασιλείου, Φραγκίσκος Μπαλαρίνης

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι 3 σεφ βαθμολόγησαν, χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν τα πιάτα, ενώ ο ένας δεν γνώριζε τη βαθμολογία του άλλου.

Από το «Game Of Chefs» αποχώρησε η Φωτεινή Καρακατσάνη, από τη γκρι ομάδα του Άγγελου Λάντου, καθώς είχε το χειρότερο πιάτο.


Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Άγγελος Λάντος αντέδρασε έντονα, σπάζοντας, μάλιστα, ένα μπουκάλι. «Η χειρότερή μου μέρα σήμερα», είπε εκνευρισμένος.

Δείτε το βίντεο.