Breaking News

Γ. Βογιατζής: Η διαδρομή του στη μουσική και τον κινηματογράφο και η εξομολόγηση για τον Τ. Βοσκόπουλο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα και αποκάλυψε τη διαδρομή του στη μουσική και τον κινηματογράφο.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής περιέγραψε πώς μπήκε στο χώρο της μουσικής «για δυο τσιγάρα», αναφέροντας το πρώτο του μεροκάματο και την πρώτη μεγάλη του επιτυχία.

Ο Γιάννης Βογιατζής δεν μιλούσε τα τελευταία χρόνια με τον καρδιακό του φίλο, τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος του έγραψε δύο επιτυχημένα τραγούδια: «Εκείνη» και «Αδέλφια μου αλήτες πουλιά». Ο τραγουδιστής είπε στον Χατζηνικολάου:

«Με τον Τόλη ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί, όταν ήταν με τη Στέλλα Στρατηγού... Τελικά, κάποια στιγμή, όταν χώρισε πια με τη Στέλλα και έκανε δεσμό με τη συγχωρεμένη τη Ζωΐτσα (Λάσκαρη), δεν ξέρω γιατί σταματήσαμε. Δεν έχω καταλάβει ακόμα... Έφυγε από τη ζωή, λυπηθήκαμε όλοι πάρα πολύ...

Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μιλήσει μία φορά όταν πια ήταν με την Άντζελα Γκερέκου. Είχαμε συναντηθεί τυχαία στου Ψυρρή και είπαμε μια τυπική καλησπέρα. Ήθελα κάποια στιγμή και του το έλεγα, να μου εξηγήσει το λόγο, σε τι έφταιξα. Να το παραδεχθώ. Δεν ξέρω...

Εμένα περνάει από το μυαλό μου ότι κάποιοι φοβόντουσαν μήπως του βάλω λόγια... Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι έγινε. Τον αγαπούσα, όμως, πάρα πολύ τον Τόλη και όχι γιατί μου είχε δώσει δύο τραγούδια».

Δείτε τη συνέντευξη (το παραπάνω απόσπασμα από το 57:20 και μετά).