Breaking News

Γ. Λιβάνης για Μαριαλένα: «Ήταν κάτι που δεν υπήρξε ουσιαστικά ποτέ - Η αλήθεια είναι αυτά που λέμε τώρα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης  στο «The 2night Show», όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την 8χρονη πορεία του στο τραγούδι.

• Πώς βίωσε τη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική του ζωή, πόσο επισκίασε τη δουλειά του και πώς το αντιμετώπισε;

Χωρίς να πει ονόματα, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε, αναφερόμενος σε όσα ειπώθηκαν στα Μέσα κατά της διάρκεια της συμμετοχής της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor:

«Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω αυτό που αγαπώ τόσο πολύ και να το θέσω σε κίνδυνο. Από εκεί και πέρα ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ, οπότε δεν με πείραξε ποτέ. Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν. Εγώ ήμουν πάρα πολύ καλά στο σπίτι μου και το άφησα αυτό το πράγμα να φύγει γιατί δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου. Εμένα μου αρέσει η αλήθεια. Η αλήθεια είναι αυτά που λέμε τώρα.

Όλοι κάπως ξεκινούν στο πώς να τους γνωρίσει ο κόσμος. Είμαι 8 χρόνια σ' αυτήν τη δουλειά, σε βραδινά μαγαζιά. Η αλήθεια είναι ότι με έμαθε πιο πολύς κόσμος από αυτό (το θέμα με τη Μαριαλένα)... Αν ήταν κάτι πιο σημαντικό, μπορεί και να μιλούσα. Ένιωθα άσχημα να μαθαίνει ο κόσμος κάτι για μένα, τη στιγμή που εγώ συμπονούσα όλο τον κόσμο με όλα αυτά που γίνονται. Όλο αυτό το πράγμα με κρατούσε σπίτι μου».

Δείτε στο 2ο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.