Breaking News

GNTM: Αποχώρησε για δεύτερη φορά η Ιωάννα Φραγκουλίδου (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του GNTM της Δευτέρας, τα νεαρά αγόρια και κoρίτσια μπήκαν στο σετ της φωτογράφισης, η οποία ήταν εμπνευσμένη από την περίοδο της... καραντίνας.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν με περίεργες πόζες και «διαλυμένα σώματα» μέσα σε έναν κύβο, ο οποίος περιστρεφόταν, να δείχνουν άψογα τα ρούχα και να έχουν και ήρεμη έκφραση. Τα μοντέλα φωτογράφησε ο Xander Romanov, που κατάγεται από τη Ρωσία αλλά έχει ως βάση του την Αθήνα και τον είδαμε πρώτη φορά στο fashion challenge GOT milk. Ασχολείται κυρίως με τη φωτογραφία μόδας και beauty.


Στη δοκιμασία, την καλύτερη φωτογραφία είχαν... έξι μοντέλα, ωστόσο αυτή που ξεχώρισε ήταν του Ναπολέοντα Μήτση.


Τις χειρότερες επιδόσεις  είχαν ο Ντίνος Κρίτσης και η Ιωάννα Φραγκουλίδου. Τελικά από το GNTM 4 αποχώρησε η Ιωάννα Φραγκουλίδου, η οποία δεν έκρυψε την απογοήτευσή της.

Να σημειωθεί ότι η όμορφη Ιωάννα είχε επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων την περασμένη εβδομάδα (στο προηγούμενο επεισόδιο της Τρίτης 9/11) μέσα από τη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας, ωστόσο δεν κατάφερε να παραμείνει και ολοκλήρωσε  την πορεία της στο GNTM. Μάλιστα, ήταν η πρώτη παίκτρια που είχε αποχωρήσει στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου.


Μετά την αποχώρηση της Ιωάννας, στο GNTM συνεχίζουν 11 διαγωνιζόμενοι.