Breaking News

Γ. Βαλτινός: «Έδωσα μάχη για να μπαίνουν στα θέατρα μόνο εμβολιασμένοι - Με βρίζουν στα social media» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή
την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος», καθώς δεν δέχεται το διαχωρισμό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ο Γρηγόρης Βαλτινός δήλωσε στην κάμερα του Πρωινού:

«Δε συνηθίζω να σχολιάζω θέσεις και δηλώσεις συναδέλφων. Αυτή τη στιγμή γίνεται ένας πόλεμος, ολόκληρη η ανθρωπότητα κυνηγάει έναν αόρατο εχθρό.

Είναι σαν να σου λέει ο άλλος "Κοίταξε να δεις, επειδή στην πρώτη γραμμή πέφτουν σφαίρες, πήγαινε εσύ... Εγώ θα μείνω πίσω και θα έρθω όταν καθαρίσει το τοπίο". Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι μπαίνουν στη διαδικασία της δοκιμής του εμβολίου, καθώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή και άλλοι δεν μπαίνουν από εγωισμό και ναρκισσισμό.

Τα μέτρα είναι απαραίτητα. Είμαι από αυτούς που έδωσαν μάχη για να γίνουν οι χώροι των θεάτρων αμιγώς εμβολιασμένοι. Κάποιος, που μπαίνει σε ένα δημόσιο χώρο, θέλει να νιώσει ασφαλής. Δεν μπορεί να έχει φυλακιστεί για δύο χρόνια, να έχει χάσει τη δουλειά του, να μην μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά του και να πάει να κάτσει δίπλα σε κάποιον - ο οποίος έχει διάφορες θεωρίες - και να κολλήσει. Δηλαδή, δεν μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο έναν "πολτό" και να πούμε "Μπείτε όλοι μαζί μέσα"... 

Πιστεύω ότι αν είχαμε εμβολιαστεί όλοι νωρίτερα, θα είχαμε ξεμπερδέψει σε έναν μήνα. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν είμαι γιατρός, πιθανόν να με βρίζουν πάλι, όπως με βρίζουν καθημερινά στα social media όταν μιλάω για τον κορονοϊό. Διαβάζω διάφορα... να πεθάνω, να αρρωστήσουν τα παιδιά μου, να πάθω καρκίνο...».