Breaking News

Η εξομολόγηση της Χ. Λαμπίρη: «Όταν χώρισα ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Σάββατο, η Χριστίνα Λαμπίρη θα υποδεχθεί στο σπίτι της τη Ζωή Κρονάκη και την κάμερα της εκπομπής «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2, όπου θα μιλήσει για την κόρη της, τον εγγονό της και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μακριά από την τηλεόραση.

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη πρόβαλε το πρωί της Παρασκευής το Happy Day. H γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εξομολογήθηκε:

«Από τη στιγμή που απέκτησα την κόρη μου, στα 25 μου, δουλεύω ασταμάτητα. Η Μαρίσα ήταν καρπός έpωτα. Ήταν ο πρώτος μου γάμος, ήταν έpωτας, ήταν τα πάντα όλα... Όλα έγιναν με εξαιρετική ταχύτητα. Γνωριστήκαμε, παντρευτήκαμε, χωρίσαμε, γεννήσαμε και δεν μας πήρε πάνω από ένα χρόνο όλη αυτή η διαδικασία.

Όταν χώρισα ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί. Χρειάστηκε αμέσως να μπω στην αγορά εργασίας. Δεν είχα την πολυτέλεια καθόλου να ευχαριστηθώ τη μικρή ηλικία της Μαρίσας, όσο πρέπει να ευχαριστιέται κάποιος το μεγάλωμα του παιδιού του.

Εκείνο το διάστημα είχα ισχυρότατες κρίσεις πανικού, όπως είχα και την τελευταία χρονιά της τηλεόρασης και γι' αυτό ολοκλήρωσα εκεί όλη αυτή την προσπάθεια».