Breaking News

Η εξομολόγηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για το χωρισμό των γονιών του: «Είδα σκληρές σκηνές στο σπίτι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής, σε δηλώσεις του στον Σάκη Ρουβά και στην κάμερα του Idols, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξομολογήθηκε για το χωρισμό των αείμνηστων γονιών του, της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ:

«Ήταν σκληρή εκείνη η περίοδος γιατί είδα και σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι 5-6 ετών και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, κάποια πράγματα σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει σίγουρα ένα τραύμα και το κουβαλάς αυτό το τραύμα. Είναι δύσκολο μετά να σου φύγει αυτό...

Η Αλίκη είχε με τον Δημήτρη μία σχέση, στην οποία μία τσακωνόντουσαν και μία ήταν μαζί. Έζησα όμως και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985. Τότε έπαιζαν οι δυο τους το "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" και πραγματικά ένιωσα πολύ ωραία γιατί ήταν οι γονείς μου αγαπημένοι. Μπορεί να είχαν χωρίσει, αλλά ήταν μαζί. Παρ' ότι ο πατέρας μου ήταν με τη δεύτερη γυναίκα του, η οποία κατέληξε να γίνει κολλητή φίλη της μητέρας μου, ένιωσα πάλι σαν οικογένεια».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΪ.