Breaking News

Η Μ. Κουτουμάνου μιλά για τον Β. Μπονάτσο - Συγκλονίζει η Ζένια - Η επανένωση των «Απαράδεκτων» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής, το Idols του ΣΚΑΪ ήταν αφιερωμένο στον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο. O Σάκης Ρουβάς φώτισε την ξεχωριστή μουσική και θεατρική του διαδρομή και ξαναθυμήθηκε την τηλεοπτική καριέρα που τον έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος παντρεύτηκε το 1996 τη Μάρθα Κουτουμάνου - κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη - και το 1997 έφεραν στη ζωή τη Ζένια.

«Δεν υπήρχε λόγος να αλλάξω τον Βλάσση. Είχε πει σε συνέντευξή του ότι "Μπορώ να είμαι με τη Μάρθα γιατί είναι ίσως η μοναδική Ελληνίδα που δεν ζηλεύει"», είπε η Μάρθα Κουτουμάνου στον Σάκη Ρουβά.

Περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν την τελευταία ημέρα του πατέρα της, η Ζένια εξομολογήθηκε:

«Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν. Χωρίς να ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει, που εσύ (η μητέρα της, Μάρθα) ήσουν κρυωμένη κι έφτιαχνε τσάι. Έχει κάτσει στην κουζίνα, τραγουδάει και πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Κάθομαι λίγο μαζί του, μου γελάει και μου τραγουδάει. Φεύγω από το κουζινάκι για να πάω στο δωμάτιο και λέω στη μάνα μου "Μαμά κάτι δεν πάει καλά" και άρχισα να κλαίω... Ήταν ένα σοκ, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα, αλλά δεν γινόταν...».

Για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, είδαμε ξανά μαζί τους «Απαράδεκτους» - τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Μπέζο -, που εξιστόρησαν στιγμές με τον Βλάσση Μπονάτσο. «Ο Βλάσσης ήταν ο καταλύτης μας», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Δείτε τα βίντεο.