Breaking News

J2US: Η ξεχωριστή ερμηνεία των Παπαδοπούλου-Μεϊμαρίδη, η συγκίνηση της Βανδή και η αποχώρηση της Πατούλη (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με ένα απολαυστικό live (το 10ο), το οποίο δεν ήταν διαγωνιστικό, συνεχίστηκε στον Alpha το Just the Two of Us το βράδυ του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου.

Για ακόμη μία φορά ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε τους κριτές - Μαρία Μπακοδήμου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Βίκυ Σταυροπούλου -, με την πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη να βρίσκεται στα backstage.


Την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει κλήρωση, από την οποία προέκυψαν τα νέα ζευγάρια, που ανέβηκαν στη σκηνή μόνο για το συγκεκριμένο live:

• Νίκος Μπάρκουλης - Νικηφόρος
• Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Χάρης Βαρθακούρης
• Μαρίνος Κόνσολος - Stan
• Πηγή Δεβετζή - Ελένη Δήμου
• Λάουρα Νάργες -  Κατερίνα Λιόλιου
• Μαρίνα Πατούλη - Θάνος Πετρέλης
• Τζέιμς Καφετζής - Στέλιος Διονυσίου
• Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Γιώργος Βελισσάρης
• Μάρα Μεϊμαρίδη - Ειρήνη Παπαδοπούλου
• Super Κική - Εβελίνα Νικόλιζα

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν το ντουέτο της Μάρας Μεϊμαρίδη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, οι οποίες ανέδειξαν τη σχέση μητέρας - κόρης, ερμηνεύοντας το «Φιλαράκι» της Σοφίας Βόσσου.


«Με συγκινήσατε διότι εγώ τώρα είμαι και στη φάση που του χρόνου η κόρη μου φεύγει», τους είπε η Δέσποινα Βανδή.

Και πρόσθεσε, απευθυνόμενη στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά: «Την ώρα που την πλησίασες (τη Μάρα Μεϊμαρίδη) και γονάτισες, ειλικρινά συγκινήθηκα πάρα πολύ».


«Στην αρχή θεώρησα ότι είστε δύο γυναίκες, που η κάθε μια διηγείται τη δική της ιστορία, αλλά αυτό το φινάλε ήταν άκρως συγκινητικό. Μου κάνατε μεγάλο κακό διότι κάθε φορά που θα το τραγουδάω θα σκέφτομαι την κόρη μου και θα συγκινούμαι» σημείωσε η τραγουδίστρια και κριτής.


Απρόοπτη ήταν η εξέλιξη σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη, η οποία είχε μπει πριν δύο εβδομάδες (στις 13 Νοεμβρίου), αποτελώντας ζευγάρι στο διαγωνιστικό μέρος του μουσικού σόου με τον Στέλιο Διονυσίου.

Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, καθώς δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών της.

Μάλιστα άφησε και αιχμές, σημειώνοντας πως αμφισβητήθηκε ότι συμμετείχε στο J2US για φιλανθρωπικούς λόγους.


Η Μαρίνα Πατούλη πέταξε και... σπόντες για την κριτική της Δέσποινας Βανδή. Από την άλλη ο Θάνος Πετρέλης, ο οποίος ήταν ο παρτενέρ της στο live, ενοχλήθηκε από τα σχόλια.


Να σημειωθεί ότι στη σκηνή του J2US ανέβηκαν ο Σαρμπέλ - ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια στο κέντρο του Λονδίνου και πλέον επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα - και ο Τόνι Σφήνος, που παρουσίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.