Breaking News

Jennifer Lopez - Owen Wilson: «Παντρέψου με!» (trailer+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Marry Me» είναι μια αμερικανική ρομαντική κωμωδία, σε σκηνοθεσία Kat Coiro, με σενάριο των John Rogers, Tami Sagher και Harper Dill, βασισμένη στο ομώνυμο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Bobby Crosby.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Jennifer Lopez, Owen Wilson, Sarah Silverman, John Bradley, Michelle Buteau, Chloe Coleman, Maluma και Utkarsh Ambudkar.

Αρχικά, η ταινία είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου 2021. Στη συνέχεια η πρεμιέρα μεταφέρθηκε για τις 14 Μαΐου 2021 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τελικά θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022 από την Universal Pictures.

Στην ταινία, η Jennifer Lopez υποδύεται μια εντυπωσιακή λατίνα ποπ σταρ, η οποία ανακαλύπτει ότι ο σύντροφός της (ο τραγουδιστής Maluma) διατηρεί σχέση πίσω από την πλάτη της. Η ίδια επιλέγει να παντρευτεί έναν άγνωστο (Owen Wilson), ο οποίος κρατούσε σε συναυλία της μία πινακίδα, που έγραφε «Marry me (Παντρέψου με)».

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Jennifer Lopez προανήγγειλε την κυκλοφορία του trailer, το οποίο κυκλοφόρησε λίγες ώρες αργότερα, κατά τη διάρκεια της Πέμπτης.

Δείτε τις φωτογραφίες και το trailer που ακολουθεί.