Breaking News

Josephine: «Όταν το είδα, έκλαιγα για δύο ώρες» (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2night Show» την εντυπωσιακή Josephine, που μαγνητίζει με την παρουσία και τη φωνή της. 

«Είμαι καλά, είμαι εpωτευμένη, απλά δεν θέλω να το συζητάω πολύ γιατί μπορεί να το "ματιάσουμε"», εξομολογήθηκε η όμορφη τραγουδίστρια.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την πολυπόθητη συνεργασία της με τον  Γιώργο Σαμπάνη, ενώ συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε τον καλό της φίλο Mad Clip.

Επίσης, αναφέρθηκε στο κομβικό γεγονός της καριέρας της, που την έκανε να κλαίει για δύο ολόκληρες ώρες.


H Josephine έγινε ambassador σε παγκόσμια καμπάνια του Spotify και φιγούραρε σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης. Η διάκριση για την τραγουδίστρια έγινε με το hit «Παλιόπαιδο».

«Το τραγούδι μου μπήκε σε παγκόσμια playlist και παίχτηκε στην Times Square. Ακόμη το λέω και δεν το πιστεύω. Το είδα και το ανέβασα και στο Instagram, έκλαιγα για δύο ώρες», είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στο τέλος, παρουσίασε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της, ενώ «αντιμετώπισε» και τον μικρό Σπύρο Ντούγια με τις αφοπλιστικές ερωτήσεις του, χαρίζοντας στους τηλεθεατές απολαυστικές στιγμές.

Δείτε τα βίντεο.