Breaking News

Α. Καφετζόπουλος: Η μάχη με την κατάθλιψη και η αποκάλυψη για την παραίτησή του από το Δ. Αθηναίων (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τα 70ά γενέθλια του, που γιόρτασε τον περασμένο μήνα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος δήλωσε στo Dot, όπου βρέθηκε καλεσμένος:

«Το θέμα είναι να έχεις τον εγκέφαλο στη θέση του. Επειδή είμαι μεγάλος πια, έχω ζήσει κοντινούς μου ανθρώπους που το "έχαναν"... Δεν είναι ευχάριστο. Όταν είσαι νέος δε θες να σου συμβεί κάτι δραματικό, όπως μια αρρώστια θανατηφόρα, ένας καρκίνος... Δε θες να το σκέφτεσαι, αλλά υπάρχει αυτή η ανησυχία. Κανείς δε θέλει να πεθάνει. Όταν μεγαλώνεις, προστίθεται και το "Ρε, μπας κι έχω αρχίσει και το χάνω;". Άγχος δεν έχω, γενικά δεν είμαι αγχωμένος».

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο», που ανεβαίνει στο θέατρο Βεάκη, σε σκηνοθεσία και χορογραφία από τη Σοφία Σπυράτου.

Στην παράσταση τραγουδάει ο Γιάννης Διονυσίου, ενώ παίζουν οι: Γιώργος Αρμένης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Δημήτρης Πιατάς, Θεοφανία Παπαθωμά, Ευαγγελία Μουμούρη, Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Θανάσης Πατριαρχέας, Ντίνος Σπυρόπουλος, Νεφέλη Κουλούρη και Χλόη Μάντζαρη.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε και για την ανάρτησή του, που είχε κάνει στα γενέθλιά του, στην οποία αναφερόταν στη γενιά του. «Λυπάμαι πολύ, τα σκ@τώσ@με. Κλείνω τα εβδομήντα και τα αισθήματα είναι ανάμεικτα», είχε γράψει, μεταξύ άλλων (δείτε την ανάρτηση στο τέλος).


«Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Δεν ταιριάξαμε με την πολιτική. Είμαι εντάξει με τη συνείδηση μου. Απ' όπου έφυγα ή παραιτήθηκα, παραιτήθηκα μετά από σκληρή διαφωνία, γιατί ήθελα να κάνουμε πράγματα που δεν γίνονταν. Τα βρόντηξα κι έφυγα... Ίσως έπρεπε να το έχω δημοσιοποιήσει περισσότερο, του τη χάρισα του Καμίνη τότε. Είπα "Ας γράψουμε μια σύντομη παραίτηση να τελειώνουμε". Στην πραγματικότητα δεν γινόταν τίποτα. Η πολιτική στο δήμο ήταν "Α ωραία, να το δούμε"...», τόνισε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», μίλησε για το γιο του που ακολουθεί τα θεατρικά του χνάρια, ενώ εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης:

«Πέρασα μια περίοδο που ήμουν σε πολύ άσχημη κατάθλιψη, ευτυχώς όχι αυτοκτονική... Είχα ενοχές, ένιωθα χάλια και όλα μου φαινόταν άσκοπα.... Εκείνη την περίοδο δεν εργαζόμουν. Το είχα κόψει, δεν ήθελα να παίζω, δεν μπορούσα...».

Δείτε τη συνέντευξη και την ανάρτησή του (για τα γενέθλιά του), που ακολουθεί.