Breaking News

Καινούργιου και Κούγιας έλυσαν τις διαφορές τους - Οι δηλώσεις του για το σοβαρό τροχαίο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το σοβαρό τροχαίο που είχε στην εθνική οδό το βράδυ της Τρίτης, όταν κινούνταν από Λάρισα προς Αθήνα.

Με αφορμή τις δηλώσεις του για το τροχαίο, έγινε αναφορά στην κόντρα του με την παρουσιάστρια, που είχε ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2021, όταν της είχε κλείσει το τηλέφωνο στον τηλεοπτικό αέρα της τότε εκπομπής «Ευτυχείτε». Είχε ακολουθήσει το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου, όπως και ανακοινώσεις από τον Αλέξη Κούγια.

«Όταν μιλάμε για θέματα υγείας, δεν υπάρχουν ούτε διαμάχες, ούτε προστριβές, ούτε τίποτα. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε καλά», του είπε η παρουσιάστρια.

«Γνωρίζω την οικογένειά σας πολλά χρόνια. Κακώς την είχαμε αυτή τη διαμάχη στον αέρα. Κι εγώ πρέπει να είμαι πιο ήρεμος σε ορισμένα πράγματα. Ωστόσο το πάθoς μου για την υπεράσπιση με καταξίωσε σαν δικηγόρο», σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε το θέμα, τονίζοντας: «Κ. Κούγια, σε ανθρώπινο επίπεδο θέλω να είστε καλά μέσα από την καρδιά μου».

Δείτε το βίντεο.