Breaking News

Κατερίνα Στικούδη: «Έφτασαν να μου πουν ότι έχω παρένθετη μητέρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα, η Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για πρώτη φορά, καθώς έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έpωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη. Μάλιστα, η όμορφη τραγουδίστρια είχε επιστρέψει στα backstage του J2US, λαμπερή και ανανεωμένη, δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της.

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, που κυκλοφορεί αύριο με την εφημερίδα «Τα Νέα».

Σχετικά με το αν ήθελε με το σύζυγό της να γίνουν γονείς, είπε: «Ξέρεις ότι με τα προσωπικά μου είμαι φειδωλή, όχι γιατί κρύβω ή ντρέπομαι για κάτι. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν το σκεφτόμουν καθόλου γιατί δούλευα συνεχώς. Είχαμε μπει σε μια διαδικασία να προσέχουμε πολύ, οπότε δεν μπορούσε να συμβεί. Κάποια στιγμή άρχισα να έχω κάποιες εκλάμψεις. Έπιανα τη γάτα μας σαν να ήταν μωράκι. Κοιτούσα πλέον με άλλο μάτι τα παιδάκια. Δεν είναι όμως ότι άναψε ένας διακόπτης ξαφνικά. Αισθάνθηκα ότι ήθελα να κάνω αυτό το βήμα πολύ συνειδητά, το ίδιο και ο Βαγγέλης. Δεν έτυχε απλά. Είμαι πολύ τυχερή γιατί με το που το σκέφτηκα, έγινε. Ο Βαγγέλης αλλάζει πάνες, οι μπαμπάδες σήμερα μπορούν να κάνουν τα πάντα».

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, τόνισε: «Το βρίσκω πολύ υποκριτικό και οπισθοδρομικό. Δεν μπορεί στην εποχή μας να ακούγονται άσχημα σχόλια από γυναίκα προς γυναίκα. Δεν μπορεί το 2021 μια γυναίκα παντρεμένη να κινδυνεύει να μην την πάρουν σε δουλειά ή να τη ρωτούν υποψήφιοι εργοδότες αν έχει σκοπό να κάνει παιδιά. Δεν μπορεί μια γυναίκα να μένει άνεργη αν θελήσει να κάνει οικογένεια. Είναι λάθος όλο αυτό που γίνεται. Το τι σχόλια μου έστελναν όταν άρχισε να αλλάζει το σώμα μου με την εγκυμοσύνη δεν μπορώ να στο περιγράψω. Μου έγραψαν "Ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθoς σου". Στον 5ο μήνα μου έλεγαν "Πώς θα ζήσεις χωρίς τους κοιλιακούς σου τώρα που πάχυνες;". Έφτασαν να μου πουν ότι έχω παρένθετη μητέρα για να μη χαλάσω το σώμα μου».