Breaking News

Κορονοϊός - Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα τη θεία μου και τον μπαμπά μου» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου είχε συγκινηθεί έντονα στον τηλεοπτικό αέρα του «Love it», όταν εξομολογήθηκε ότι έχασε από κορονοϊό τη θεία του.

Τότε είχε αναφέρει ότι νοσηλεύεται και ο πατέρας του, ο οποίος, δυστυχώς, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον κορονοϊό.

Συγκινημένος, ο γνωστός σεφ είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Κάνω 21 χρόνια τηλεόραση και ποτέ δεν έχω βγει να δώσω συνέντευξη. Ζήτησα, λοιπόν, να κάνουμε αυτό σήμερα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί θέλω να περάσω ένα μήνυμα και τίποτα άλλο. Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα τη θεία μου και τον μπαμπά μου και όλο αυτό έγινε γιατί ήταν ανεμβολίαστοι... Έπρεπε να τους είχα πάρει και να τους πάω να κάνουν το εμβόλιο».

Και πρόσθεσε: «Σκέψου ότι ήταν και οι δύο γιατροί, επιστήμονες και πολύ καλοί στη δουλειά τους, που αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο. Ίσως ακούγεται επιθετικό ή εγωιστικό, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να κάνεις το εμβόλιο με το έτσι θέλω...».


Μετά τον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (14/11), ο Αλέξανδρος Παπανδρέου είχε γράψει - μεταξύ άλλων - στο Instagram για την απώλεια του πατέρα του:

«Στον τερματισμό, όταν σήκωνα τα χέρια ψηλά για την θεία μου, δεν γνώριζα ότι εκεί μαζί της είναι και ο μπαμπάκας μου. Το σκέφτηκα, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Έφυγε την ώρα που έτρεχα σαν να μου έλεγε συνέχισε να παλεύεις για την ζωή με χαμόγελο και εγώ θα είμαι εδώ ψηλά να σε καμαρώνω».