Breaking News

Μ. Κουρεντή: Το νέο εγχείρημά της στο τραγούδι, το Survivor και το περιστατικό με τον Π. Φιλιππίδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» για το νέο εγχείρημά της στο τραγούδι, σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» και αναφέρθηκε στην πρόταση που της έγινε για το Survivor, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη (που γνωστοποίησε η ίδια σε συνέντευξή της). Μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός είπε:

«Θα κυκλοφορήσουμε μουσικό δίσκο. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε πριν κάποιους μήνες. Γνώρισα έναν μουσικό, με τον οποίο ενώσαμε την αισθητική μας, την αγάπη μας γι' αυτό που κάνουμε και την ανάγκη μας να φέρουμε ένα είδος ποπ μουσικής στην Ελλάδα, που δεν έχει ακουστεί πολύ... Μετά τη νίκη μου στο J2US ήρθα σε επαφή με πολλούς μουσικούς και συνειδητοποίησα ότι έχω ταλέντο στο τραγούδι.

Μια χαρά έπραξε ο Άρης Σερβετάλης, από τη στιγμή που είχε ξεκαθαρίσει την άποψή του στον παραγωγό και στον σκηνοθέτη της παράστασης.

Μου έκαναν πρόταση για το Survivor. Το φαγητό θα ήταν το τελευταίο που θα με απασχολούσε γιατί ξεχνάω να φάω... Φυσικά και είναι οικονομικό το κίνητρο, ενώ το Survivor είναι και μια ευκαιρία από άποψη αναγνωρισιμότητας.

Μετάνιωσα που μίλησα δημόσια για το περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι, που είχαν να πουν πιο σοβαρά πράγματα, τα οποία είχαν υποστεί από τον ίδιο ή από άλλους, είχαν βγει και τα είπαν. Η ουσία είναι ότι σε τέτοια σημαντικά πόστα πρέπει να μπαίνουν άνθρωποι, που να θέλουν το καλό και όχι να εκμεταλλεύονται τη θέση τους».


Να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό η Μυριέλλα Κουρεντή είχε αποκαλύψει στο περιοδικό «ΕΓΩ» σχετικά με μία επαγγελματική συνάντηση με τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Ήταν ένα ραντεβού στο οποίο πήγα ντυμένη με πολύ φαρδιά και καθόλου προκλητικά ρούχα. Είχα ακούσει διάφορα, όπως και για όλους αυτούς. Ο κόσμος στο χώρο μας γνώριζε γι’ αυτούς. Αυτό που δεν μου άρεσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο - εκτός από αυτά που άκουσα - είναι ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε σε έναν υπάλληλο που του είχε φτιάξει καφέ και κατά λάθος του έριξε ένα κομματάκι πλαστικό. Τότε είχε βγάλει τρομερή έπαρση, άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα και να φωνάζει και αυτό μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση. Αν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να είμαι σε μια παράσταση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν ήθελα καν. Δεν θέλω να δουλεύω για τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τους συνεργάτες τους».