Breaking News

Γ. Λέφας: «Ο Π. Φιλιππίδης έβγαινε εκτός εαυτού - Η γυναίκα του μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», ο Γιώργος Λέφας αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ αποκάλυψε τι του ζήτησε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου. Ο ηθοποιός, που ήταν φίλος του Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί, είπε στην εκπομπή του Open:

«Δεν μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση... 

Eίχαμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Για παράδειγμα, μπορεί να μην είχα πει σωστά μία ατάκα, πάνω στη διόρθωση, ωστόσο είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Δηλαδή, έλεγα μέσα μου "Λέγε, λέγε, θα το κάνω όπως θέλω εγώ". Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο.

Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία, όταν δεν έχει στέρεες βάσεις και είναι μόνο στο ναρκισσισμό, τότε γίνεται μπούμερανγκ, γυρίζει πίσω στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου.

Ήξερα ότι φλέρταρε, αλλά σε τέτοιο σημείο; Δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα...

Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να "ξεκόψει" η αλαζονεία και ίσως το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους.

Η γυναίκα του, η Ελπίδα, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να τον υπερασπιστώ, να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω;».