Breaking News

«Λύγισε» on air o Γ. Καλλιάνος για τους γονείς του που νοσηλεύονται με κορονοϊό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε τη Δευτέρα στο Live News, όπου δεν κατάφερε να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση.

Ο Γιάννης Καλλιάνος σημείωσε ότι είναι και οι δύο γονείς του στο νοσοκομείο και ξέσπασε σε δάκρυα. Μεταξύ άλλων, είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο:

«Πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις πως δεν υπάρχει πανδημία και ο κορονοϊός δεν χτυπάει κανέναν. Και οι δυο γονείς μου ήταν εμβολιασμένοι, η μητέρα μου με δυο δόσεις και ο πατέρας μου με τρεις. Ο πατέρας μου, που έκανε την τρίτη δόση, τα πηγαίνει καλύτερα σε σχέση με τη μητέρα μου.

Η μητέρα μου μετά τη 10η - 11η μέρα είχε δύσπνοια, παρουσίασε πνευμονία και τώρα την έχουμε με οξυγόνο. Παρότι έχει ισχυρή πνευμονία πάει καλά. Έχω φτάσει στα όριά μου γιατί δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Ο αδερφός μου είναι μακριά στην Κύπρο και τα περνάω όλα μόνος μου. Δεν κλαίω εύκολα και ζητάω συγγνώμη... Ο ένας είναι στον Ευαγγελισμό και ο άλλος στο Γεννηματά...».

Δείτε το βίντεο του Mega.