Breaking News

Mad Clip: Οι δηλώσεις του παππού του για τις τοξικολογικές εξετάσεις - «Την Αρετή ούτε να τη βλέπω δε θέλω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip, που βγήκαν πρόσφατα, έδειξαν ότι ο τράπερ είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ (το ποσοστό στο αίμα του ήταν 0,9% με όριο το 0,5%) στο γάμο που ήταν καλεσμένος, πριν το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στη Βουλιαγμένη. Επίσης, στις εξετάσεις φάνηκε ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε άλλη ουσία.

Ο παππούς του Mad Clip σχολίασε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Αρετή. Συγκεκριμένα, είπε στο «Open Weekend»:

«Είχα δίκιο που έλεγα ότι ο εγγονός μου δεν είχε πιει. Ήπιε δύο ποτηράκια κρασί και αυτό ήταν όλο. Όσον αφορά το πώς σκοτώθηκε υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Τι είναι η Τροχαία, εμπειρογνώμονες; Θέλουν να κλείσει το θέμα. Για μένα ήταν ή δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια. Δεν γνωρίζω ποιος το έκανε.

Δεν μίλησα με την Αρετή. Ο Παναγιώτης την αγαπούσε. Έλεγε "από δω η γυναίκα μου" κι αυτή τον κορόιδευε. Τι να μιλήσω μαζί της, που ήρθε στα σαράντα με μια εμφάνιση λες και πήγαινε στα μπουζούκια; Ήρθε στην κηδεία να μας κάνει τη βαρυπενθούσα χήρα. Ούτε να τη βλέπω δε θέλω.

Έλεγε ότι υποφέρει πολύ, την αγαπούσε πολύ και δεν μπορούσε να την ξεχάσει. Η Αρετή έχει ευθύνη, γιατί αυτός την αγαπούσε κι αυτή τον κορόιδευε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί θα εκτεθεί και κάποιος άλλος. Σέβομαι τη μνήμη του εγγονού μου και τα καταπίνω... Να είχε το μυαλό του στην Αρετή; Δεν το αποκλείω... Ας βγει η μητέρα του να μιλήσει. Ειδικά στο τέλος, ξέρει περισσότερα για την Αρετή...».