Breaking News

Μαρίνα Πατούλη: «Είχα χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μου, σαν να έπεσα από ουρανοξύστη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρίνα Πατούλη συνάντησε την παλιά της μαθήτρια Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μίλησε για το χωρισμό της με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τη δύσκολη περίοδο που βίωσε.

Η Μαρίνα Πατούλη, η οποία ανακοίνωσε στο πρόσφατο live του J2US ότι βγήκε οριστικά το διαζύγιο, εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Alpha:

«Αποδέχτηκα τη νέα κατάσταση, η ζωή συνεχίζεται με νέους στόχους και νέα ξεκινήματα... Έχουμε πλέον πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Αποκαταστήσαμε την επικοινωνία και για χάρη του παιδιού...

Ήταν ένα αναπάντεχο γεγονός το οποίο μου στοίχισε.... Είχα χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Εγώ αυτό που ένιωσα ήταν σαν να έπεσα από ουρανοξύστη και προσγειώθηκα. Είναι απίστευτο. Πρέπει να στηρίξεις το παιδί σου, να μην σε βλέπει στενοχωρημένη... Δεν ξέρω αν το κατάφερα και πολύ αυτό, γιατί πράγματι ήμουν πολύ άσχημα. Εννοείται ότι δεν μπορούσα να βγω. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, ούτε να δουλέψω. Είχε τύχει και το πρόβλημα της υγείας μου... Πέρασα δύσκολα, θέλω να τα ξεχάσω.

Κάποιοι από τους οικογενειακούς φίλους μου εξαφανίστηκαν. Οπότε κάναμε έναν πολύ ωραίο απολογισμό και μια εκκαθάριση. Ωστόσο δέθηκα με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι με στήριξαν.

Δεν είναι μόνο ότι πέφτεις στα πατώματα για έναν άνδρα, είναι ματαίωση μιας ολόκληρης ζωής... Νιώθεις ότι είναι πένθος, η απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου. Είναι χειρότερο από το πένθος. Γιατί στο πένθος ο άλλος δεν απομυθοποιείται, φεύγει από τη ζωή και σου μένει και καλή ανάμνηση. Όταν αντιμετωπίζεις το άδειασμα ενός ανθρώπου, που τον έχεις πιστέψει πάρα πολύ, ισοπεδώνεσαι.

Όμως, για να δώσουμε και ένα θετικό μήνυμα, η αγάπη μπορεί να υπάρχει σε ένα ζευγάρι, ακόμη κι αν δεν είναι σύζυγοι, αρκεί να φιλοσοφήσουμε τα πράγματα και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας».