Breaking News

Η Marseaux μίλησε για την απώλεια της μητέρας της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας, η Marseaux βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show», όπου μίλησε για τη ζωή της, τη  συμβίωσή της με τους WNC και τα τραγούδια τους.

Μεταξύ άλλων, η εικοσάχρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, στην εφηβεία και στο ρόλο που έπαιξε στη ζωή της, ώστε να ακολουθήσει τελικά το τραγούδι.

«Η μαμά μου ήταν η μόνη που με υποστήριζε στο να μη δώσω πανελλήνιες και να τα ποντάρω όλα όπου θέλω. Άμα αποφάσιζα να γίνω ηθοποιός να το κάνω, άμα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια να το κάνω. Όταν την έχασα, αποφάσισα να κάνω αυτό που ήθελε... Την έχασα το 2018, ήμουν 17 ετών. Ξεκάθαρα αφιερώνω όλη μου την καριέρα στη μαμά», είπε η Marseaux και πρόσθεσε:

«Χρωστάω πάρα πολλά και στη μαμά μου και στο μπαμπά μου, αλλά η μαμά είναι πάντα κάτι άλλο. Η μαμά μου έβγαλε και το όνομά μου. Το βαφτιστικό μου είναι Μαρία - Σοφία, αλλά δεν άρεσε στη μαμά μου και μου είπε ότι θα το κάνουμε Marseaux».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη, στο τέλος της οποίας η Marseaux τραγούδησε με τον καλό της φίλο και συνεργάτη Solmeister.