Breaking News

Ματίνα Ζάρα - Λάμπρος Χούτος: Η τραγουδίστρια μιλά ανοιχτά για το χωρισμό τους

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ματίνα Ζάρα είχε δηλώσει πρόσφατα για το χωρισμό της και την ακύρωση του γάμου της με τον Λάμπρο Χούτο: «Δεν ισχύει ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι».

Σε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό τους:

• Ματίνα, εσύ ένιωσες αμήχανα που συνεργάζεσαι με τον φίλο του πρώην συντρόφου σου;

Μπορεί να χωρίσαμε με τον Λάμπρο, αλλά δεν τσακωθήκαμε. Θέλουμε ο ένας το καλύτερο για τον άλλον. Οπότε, δεν αισθάνθηκα περίεργα γιατί ήξερα ότι ο Λάμπρος χαίρεται που συνεργαζόμαστε. Εξάλλου, είναι άλλη η σχέση που είχα με τον Λάμπρο και άλλη αυτή που έχω με τον Bo.

• Μπήκες ποτέ στον πειρασμό να τον ρωτήσεις τι κάνει ο Λάμπρος;

Όχι. Δεν ένιωσα αυτή την ανάγκη. Αλλά και ο Bo κρατάει τις ισορροπίες. Δεν θα αναφέρει τον Λάμπρο μπροστά μου.

• Θα σε ενοχλήσει αν μάθεις ότι έκανε νέα αρχή στη ζωή του;

Όχι. Ίσα ίσα που θα χαρώ πολύ. Υπάρχει εκτίμηση κι αγάπη ανάμεσά μας και θέλω να τον δω χαρούμενο και ευτυχισμένο.

• Άρα αποκλείεις εντελώς το ενδεχόμενο επανασύνδεσής σας;

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επανασυνδεθούμε με τον Λάμπρο.

• Πώς μπορείς να είσαι τόσο απόλυτη;

Όταν φτάνεις με έναν άνθρωπο να παντρεύεστε και πέντε μέρες πριν από το γάμο διαπιστώσετε ότι δεν πρέπει να είστε μαζί, είναι δύσκολο να επανασυνδεθείτε μετά. Αλλά κι εγώ ως άνθρωπος μπορεί να δυσκολευτώ να πάρω μια απόφαση, αλλά όταν το κάνω δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

• Με τον Λάμπρο δεν έχετε καμία επικοινωνία σήμερα;

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία επαφή. Είχαμε μια επικοινωνία επιστρέφοντας από τη Σκιάθο, όταν πήγα από το σπίτι όπου μέναμε μαζί για να πάρω τα πράγματά μου. Τώρα πια δεν μιλάμε καθόλου.

• Πλέον δεν είστε φίλοι ούτε στα social media. Έχετε μπλοκάρει ο ένας τον άλλον και στα τηλέφωνα;

Όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε με έκανε unfollow και μετά τον έκανα κι εγώ. Στο τηλέφωνο μπορεί να με πάρει αν θέλει, αλλά, όπως προανέφερα, δεν έχουμε καμία επαφή.

• Έχεις δηλώσει πως χωρίσατε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που διαπιστώνεις τον πρώτο χρόνο της σχέσης και όχι πέντε μέρες πριν το γάμο.

Ήταν κι αυτό. Φαντάσου ότι γνωριστήκαμε την περίοδο της καραντίνας, όπου δεν ζούσαμε σε κανονικές συνθήκες. Με τον Λάμπρο είχαμε διάφορα θέματα από την αρχή της σχέσης μας. Όταν μια εβδομάδα πριν από το γάμο κατάλαβα ότι αυτά τα θέματα δεν πρόκειται να λυθούν, πήρα την πρωτοβουλία να του πω να το συζητήσουμε. Στην κουβέντα αυτή συνειδητοποιήσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να χωρίσουμε τώρα και όχι αργότερα, που μπορεί να είχαμε κι ένα παιδί. Όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να παντρευτούν, πρέπει να είναι εκατό τοις εκατό σίγουροι γι αυτό. Πόσο μάλλον εγώ, που προέρχομαι από μια πολύτεκνη οικογένεια και οι γονείς μου είναι πολλά χρόνια μαζί.

• Αφού δεν ήσουν σίγουρη, γιατί πήρες την απόφαση να παντρευτείτε;

Όταν ο Λάμπρος μου έκανε πρόταση γάμου είπε «ναι, θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο». Αλλά τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση μας, αντί να εξαλειφθούν, φούντωσαν με τον καιρό.

• Η πλειονότητα των γάμων που διαλύονται στο παρά πέντε γίνεται επειδή μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι τρίτο πρόσωπο.

Το έχω ακούσει αυτό. Και πρέπει να σου πω ότι ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι όταν τους είπα ότι δεν θα παντρευτούμε τελικά, με ρώτησαν αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ούτε από τη δική μου πλευρά ούτε από τη δική του.

• Πώς αντέδρασε εκείνος όταν του είπες λίγο πριν από το γάμο σας ότι πρέπει να μιλήσετε;

Όταν μια εβδομάδα πριν από το γάμο, εκεί που κανονικά θα έπρεπε να πετάω, διαπίστωσα ότι έχω διάφορα θέματα που με απασχολούν, του πρότεινα ως ώριμοι άνθρωποι να τα συζητήσουμε. Δεν ήταν εύκολο για εκείνον, αλλά ούτε και για μένα. Σκέψου μόνο ότι επειδή ο γάμος θα γινόταν στη Σκιάθο οι περισσότεροι συγγενείς μας ήταν ήδη στο νησί. Επειδή όμως και οι δύο θέλουμε για τον άλλον να είναι ευτυχισμένος, καταλήξαμε ότι είναι καλύτερο να μην είμαστε μαζί.