Breaking News

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Λεωνίδα Καλφαγιάννη: «Ζητώ συγγνώμη, τον εκτιμώ και τον σέβομαι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ονόματα ηθοποιών, ο οποίοι δεν έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ανάμεσά τους και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης

«Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποχώρησε από τον θίασο γιατί ήταν ανεμβολίαστος. Κανένας παραγωγός δεν μπορεί να υποχρεώσει τους ηθοποιούς να εμβολιαστούν με το ζόρι. Απλά ήταν η γραμμή της παραγωγής αυτή, που είχαμε χαράξει με τη Βάσια Παναγοπούλου. Ήταν εμβολιασμένοι όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί», είπε, μεταξύ άλλων, ο μουσικός και παραγωγός.

Σε δήλωσή του στο Πρωινό, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης υποστήριξε, μεταξύ άλλων: «Εγώ αποχώρησα από την παράσταση αυτή την δεύτερη ημέρα ανάγνωσης. Ο λόγος δεν ήταν ότι δεν είχα κάνει το εμβόλιο. Ο λόγος ήταν άλλος, δεν υπήρξα αρνητής. Αντιθέτως τελείως διαλλακτικός και σύμφωνος για αυτά που χρειάζονταν να γίνουν στα πλαίσια του επιτρεπτού. Είναι σίγουρος ο Μαυρίκιος και η συνεργάτιδα του ότι θέλουν να ακούσει την αλήθεια ο κόσμος; Γιατί αυτά που ειπώθηκαν από το στόμα του ενός εκ των δύο παραγωγών ήταν ο λόγος που αποχώρησα... Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν και γι' αυτό δεν λέω τι έγινε τότε. Αλλά αν ο Μαυρίκιος δεν αναγνωρίσει το λάθος του και δεν αποκαταστήσει την αλήθεια, οφείλω να προστατέψω εμένα και την οικογένεια μου, πράττοντας τα ανάλογα, επιφυλασσόμενος για κάθε νομική ενέργεια».

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Δεν γνώριζα ότι είναι μυστικό το θέμα του εμβολίου. Γιατί σε μας το είπε ευθέως. Δεν μας είπε να μην ανακοινώσουμε τον λόγο αποχώρησης. Θα μπορούσε να το είχε αναφέρει στην παραγωγή και δεν θα γινόταν. Εγώ απλά απάντησα σε ερώτηση δημοσιογράφου, στα πλαίσια μιας συνέντευξης, ότι ο λόγος που δεν έγινε η συνεργασία ήταν γιατί δεν επιθυμούσε να εμβολιαστεί, κάτι που σέβομαι. Αφού, λοιπόν, τον ενοχλεί, να ζητήσω όντως συγγνώμη. Όχι γιατί είπε ότι θα κινηθεί νομικά, μπορεί όποιος θέλει να κινείται νομικά. Κι εγώ κατά καιρούς το έχω κάνει όταν νιώθω ότι έχω ένα δίκιο που με πνίγει. Ζητώ συγγνώμη αν τον ενόχλησε τόσο πολύ γιατί τον εκτιμώ και τον σέβομαι τον Λεωνίδα, όπως και όλους μου τους συνεργάτες».


Δείτε στα βίντεο τις πρώτες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και την απάντηση του Λεωνίδα Καλφαγιάννη.