Breaking News

Ο Σ. Κατσούλης παραδέχτηκε ότι είναι μαζί με τη Μαριαλένα: «Προσπαθούσα 6 μήνες για να γίνουμε ζευγάρι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η φάρσα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε επιβεβαιώσει ότι η ίδια και ο Σάκης Κατσούλης είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ο νικητής του Survivor παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Status» του Astra TV και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Καμέα, όπου εξομολογήθηκε για τη Μαριαλένα:

«Το Survivor έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να ξαναέρθουμε κοντά. Προσπάθησα πάρα πολύ για να είμαστε ξανά μαζί, από το πρώτο διάστημα. Προσπαθούσα σχεδόν 6 μήνες για να γίνουμε ζευγάρι. Τη δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας νομίζω τη δώσαμε και οι δυο. Θα ήθελα η κάθε μέρα μαζί της να είναι καλύτερη από τη χθεσινή. Αυτό παλεύω σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Όταν γνωριστήκαμε είχε περάσει από το μυαλό μου να είναι η μητέρα των παιδιών μου. Δεν μπορώ να το βγάλω σαν ενδεχόμενο, καθώς πορευόμαστε μαζί...

Δεν ξέρω τη γνώμη της μητέρας της, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός. Δε της κρατάω κακία γιατί είχε το παιδί της στην άλλη άκρη του κόσμου. Όσοι κρίνουν ας βάλουν τον εαυτό τους σ' αυτή τη θέση. Όταν έχεις το παιδί σου στην άλλη άκρη του κόσμου μπορείς να πιστεύεις το οτιδήποτε. Όταν ένας δημοσιογράφος την προσεγγίζει και της λέει "Πρέπει να μιλήσεις για να βελτιώσεις την εικόνα της κόρης σου", δεν μπορεί να ξέρει αν της λέει αλήθεια... Το θέμα έχει να κάνει με την εμπειρία στην τηλεόραση. Το ίδιο ισχύει και για τον παππού μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, που πρόβαλε η εκπομπή «Super Κατερίνα» (στο 2ο βίντεο ολόκληρη η συνέντευξη).


Η συνέντευξη αρχίζει μετά τις διαφημίσεις, από το 4:30.