Breaking News

Ο παίκτης που βρέθηκε εκτός «Game Of Chefs» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη 2η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας, νικήτρια ήταν η ομάδα του Άνταμ Κοντοβά με 7 ψήφους. Η ομάδα του Άγγελου Λάντου είχε πάρει 2 ψήφους και η ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη 1 ψήφο.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/11), στην ατομική δοκιμασία αποχώρησης, μαγείρεψαν όλοι οι παίκτες και από τις τρεις ομάδες, εκτός από έναν της χακί ομάδας, τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη, ο οποίος πήρε την ασυλία από τον Άνταμ Κοντοβά καθώς η ομάδα του είχε κερδίσει στη 2η ομαδική δοκιμασία.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους ότι έπρεπε να μαγειρέψουν το φαγητό που δεν έτρωγαν όταν ήταν μικροί, με υλικά που είχαν φέρει οι συγγενείς τους. Σ' αυτό το «γλυκό μαρτύριο», κάποιοι παίκτες δεν άντεξαν ούτε να... δοκιμάσουν το πιάτο τους.

Οι 3 κριτές αγχώθηκαν, ειδικά ο Άνταμ Κοντοβάς και ο Βασίλης Μουρατίδης, οι οποίοι αν έχαναν παίκτη θα έμεναν μόνο με 2 για την τελευταία εβδομάδα των Battles, πριν τους τελικούς.

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι 3 σεφ βαθμολόγησαν, χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν τα πιάτα, ενώ ο ένας δεν γνώριζε τη βαθμολογία του άλλου.

Από το «Game Of Chefs» αποχώρησε ο Διαμαντής Αναστασόπουλος, από τη μπλε ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη, καθώς είχε το χειρότερο πιάτο.


Δείτε το βίντεο.