Breaking News

Ο... «Σασμός» από ψηλά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H ομάδα «Up Stories» ανέβασε πρόσφατα βίντεο στο Youtube, όπου παρουσιάζει από ψηλά ορισμένα από τα σημεία στα οποία πραγματοποιούνται γυρίσματα για τη δημοφιλή σειρά «Σασμός». Στην περιγραφή του βίντεο αναφέρεται:

«Όταν έχεις πετάξει πόντο πόντο σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις, έστω και μέσα από μικρές λεπτομέρειες, ότι η αγαπημένη σειρά - που κυριολεκτικά σαρώνει σε τηλεθέαση - "Σασμός", που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, σχεδόν κατά το ήμισυ γυρίζεται στην Αττική. 

Όταν πέρσι το καλοκαίρι είχαμε προβάλλει το βίντεο μας από την Ανάβυσσο με τίτλο "Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου. Ο Μπάλος της Αττικής Up'ο ψηλά", δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είχαμε πέσει τόσο μέσα στον παραλληλισμό της ευρύτερης περιοχής της Λαυρεωτικής με την Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα μέσα από το βίντεο μας σας παρουσιάζουμε ορισμένα από τα σημεία που έχουμε εντοπίσει να πραγματοποιούνται γυρίσματα του "Σασμού".

Οι περιοχές που προβάλλονται στο βίντεο μας είναι τα Λεγρενά στο Σούνιο, το Πόρτο Ράφτη, η Κακιά Θάλασσα, μικροί κολπίσκοι στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής, κάποιες ξεχωριστές όμορφες γωνιές των Μεσογείων καθώς και πλάνα από την ευρύτερη περιοχή της Φυλής και της Χασιάς.

Φυσικά ένα πολύ μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιούνται στην πανέμορφη Κρήτη, όπου και στα ήθη και έθιμά της βασίζεται το σενάριο της σειράς.»