Breaking News

Όσα έγιναν στο J2US - Η επιστροφή της Super Κικής και το ζευγάρι που αποχώρησε (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 9ο live - το 7ο διαγωνιστικό - του Just the Two of Us προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου, με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται την κριτική επιτροπή - Μαρία Μπακοδήμου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Βίκυ Σταυροπούλου - και τη λαμπερή Κατερίνα Στικούδη να βρίσκεται στα backstage.

Μετά το προηγούμενο live η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη είχε ξεσπάσει - μέσα από ανάρτησή της - κατά της Δέσποινας Βανδή για την κριτική που του άσκησε. Ωστόσο, o ίδιος πήρε θέση, μέσα από μηνύματά του στο Twitter, στηρίζοντας και εκφράζοντας τον θαυμασμό του στην τραγουδίστρια και κριτή του J2US.

Μετά την ερμηνεία του Νίκου Μπάρκουλη με την Εβελίνα Νικόλιζα, η Δέσποινα Βανδή έβαλε τέλος στην παρεξήγηση, τονίζοντας μάλιστα: «Δεν την παρεξηγώ τη μητέρα».


Μέχρι την περασμένη Τετάρτη (17/11) ήταν σε εξέλιξη μία ψηφοφορία σχετικά με το ζευγάρι που θα επέστρεφε στη σκηνή του J2US.

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να επιστρέψουν στο μουσικό σόου - μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή τους - η Super Κική και ο παρτενέρ της Γιώργος Βελισάρης.


Μετά την εμφάνισή τους, τα θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή συγκίνησαν τη Super Κική, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα.


Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο παρτενέρ της Χάρης Βαρθακούρης δεν έχουν πλέον και τις καλύτερες σχέσεις. Η στάση της νικήτριας του περσινού Big Brother, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, προκάλεσε την αντίδραση του Σταμάτη Φασουλή.


Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν η Γωγώ Τσαμπά και η Χαρά Βέρρα, οι οποίες ξεσήκωσαν με τα τραγούδια τους.


Στο τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το ζευγάρι που αποχώρησε, που ήταν η Πηγή Δεβετζή και ο παρτενέρ της Θάνος Πετρέλης.


Να σημειωθεί ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει οι Δημοσθένης Τζουμάνης - Γιώτα Γρίβα, Κώστας Φραγκολιάς - Μαντώ, Ελένη Βουλγαράκη - Κωνσταντίνος Παντελίδης, Σάσα Σταμάτη - Θέμης Αδαμαντίδης, Δημήτρης Αλεξάνδρου - Κέλλυ Κελεκίδου και Super Κική -  Γιώργος Βελισάρης, οι οποίοι επέστρεψαν.

Επίσης, στο προηγούμενο live είχε κάνει την είσοδό του ένα νέο ζευγάρι, η Μαρίνα Πατούλη και ο Στέλιος Διονυσίου.

Ο Νίκος Κοκλώνης ενημέρωσε ότι το επόμενο Σάββατο (27/11) το live δεν θα είναι διαγωνιστικό, οπότε δεν θα αποχωρήσει κανένα ζευγάρι. Στη σκηνή θα απολαύσουμε νέα ζευγάρια, τα οποία προέκυψαν από κλήρωση:
  1. Νίκος Μπάρκουλης - Νικηφόρος
  2. Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Χάρης Βαρθακούρης
  3. Μαρίνος Κόνσολος - Stan
  4. Πηγή Δεβετζή - Ελένη Δήμου
  5. Λάουρα Νάργες -  Κατερίνα Λιόλιου
  6. Μαρίνα Πατούλη - Θάνος Πετρέλης
  7. Τζέιμς Καφετζής - Στέλιος Διονυσίου
  8. Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Γιώργος Βελισσάρης
  9. Μάρα Μεϊμαρίδη - Ειρήνη Παπαδοπούλου
  10. Super Κική - Εβελίνα Νικόλιζα
Σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό μέρος, που θα συνεχίσει το μεθεπόμενο Σάββατο (4/12), μετά την επιστροφή της Super Κικής, τα ζευγάρια παραμένουν 9 στο J2US:

• Χάρης Βαρθακούρης - Άννα Μαρία Ψυχαράκη
• Εβελίνα Νικόλιζα - Νίκος Μπάρκουλης
• Κατερίνα Λιόλιου - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
• Ελένη Δήμου - Μαρίνος Κόνσολος
• Νικηφόρος - Λάουρα Νάργες (αντικαθιστά από το προηγούμενο live την Ιωάννα Τούνη)
• Γιώργος Βελισάρης - Super Κική
• Stan - Μάρα Μεϊμαρίδη  
• Ειρήνη Παπαδοπούλου - Τζέιμς Καφετζής
• Στέλιος Διονυσίου - Μαρίνα Πατούλη

Δείτε την αποχώρηση.