Breaking News

Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας: Συγκλονίζει η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Παγκόσμια Ημέρα Πρόωρου Τοκετού (World Prematurity Day) καθιερώθηκε το 2010 με πρωτοβουλία του «Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για την Φροντίδα των Νεογνών» («The European Foundation for the Care of Newborn Infants») και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου.

Το 2015, ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη καλωσόρισαν στη ζωή τα διδυμάκια τους, την Ειρήνη και τον Άγγελο, που γεννήθηκαν πρόωρα.

Η γνωστή φωτογράφος έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες - πριν και μετά τη γέννηση των διδύμων -, γράφοντας στη λεζάντα:

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμια φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται! Σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί! Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα, να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς, δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ, σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!»