Breaking News

Κ. Παπουτσάκη για Α. Σερβετάλη: «Δε νομίζω ότι πρέπει να τον λιθοβολήσουμε - Δεν μ' αρέσει ο διαχωρισμός» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζονται οι ποικίλες αντιδράσεις, μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», καθώς δεν δέχτηκε το διαχωρισμό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Σήμερα, Παρασκευή, η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά της και το Metoo. Η γοητευτική ηθοποιός τόνισε, όταν ρωτήθηκε για τον Άρη Σερβετάλη:

«Έμαθα ότι ήταν κάτι, το οποίο το είχε συμφωνήσει από πριν. Είχε πει ότι θα φύγει αν συμβεί αυτό. Αν έχει συμβεί έτσι, τότε δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη. Γιατί για κάποιους ανθρώπους υπάρχει ξεκάθαρα αυτή η θέση. Είναι και πολιτική θέση και υπαρξιακό ζήτημα. Δεν θα παρέμβω εγώ στο πώς αισθάνεται ένας άνθρωπος. Δεν θα αισθανόταν προδότης των "πιστεύω" του; Ας μην βιαστούμε να κρίνουμε...

Εγώ έχω εμβολιαστεί και γενικά κάνω αυτό που χρειάζεται. Δεν μ' αρέσει ο διαχωρισμός σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Εγώ δεν έχω ούτε μένος ούτε μίσος απέναντι στους ανθρώπους που παίρνουν μια άλλη απόφαση.

Θα κάνω και την τρίτη δόση, δεν έχω νοσήσει ακόμα. Μπορώ να καταλάβω και τους ανθρώπους που φοβούνται. Αν ο άλλος φοβάται τι θα τους πεις, κάνε το; Αφού φοβάται... Κι αν ο άλλος πιστεύει στις θεωρίες; Εγώ δεν μπορώ με έναν φασιστικό τρόπο να διαχωρίσω τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς επειδή έχουν πάρει μια άλλη απόφαση. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να το κάνω...».

Δείτε τη συνέντευξη (το παραπάνω απόσπασμα από το 9:40 και μετά).