Breaking News

Π. Βουλγαράκη: «Γυρίσαμε την Ινδία με μηχανές - Δεν είμαι το παράδειγμα των πιο επιτυχημένων σχέσεων» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Παυλίνα Βουλγαράκη κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για την οικογένειά της, την οποία χαρακτήρισε «Γούντι Άλεν», εξηγώντας ότι: «Είμαστε όλοι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες».

Επίσης, η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη αναφέρθηκε στις κρίσεις άγχους, που πάθαινε πάνω στη σκηνή όταν πρωτοξεκίνησε, τις οποίες έχει πλέον ξεπεράσει.

«Πρόπερσι, πριν την καραντίνα, πήγα στην Ινδία. Ήμουν με μία παρέα - ξαδέλφια και φίλοι - και γυρίσαμε τη Νότια Ινδία με μηχανές. Για ένα μήνα σταματούσαμε σε διάφορα χωριά, μέναμε και γνωρίζαμε ανθρώπους, χωρίς ιδιαίτερο πρόγραμμα», αποκάλυψε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη:

«Εξαφανίζομαι από όλους για 2-3 εβδομάδες. Είναι σαν να μην υπάρχω. Δεν σηκώνω ούτε τηλέφωνα... Δεν είμαι και το παράδειγμα των πιο επιτυχημένων σχέσεων. Αυτός που θα είναι μαζί μου πρέπει να το κατανοεί, ώστε να μην τον τρομάζει και να αισθάνεται την ασφάλεια ότι θα επανέλθω.

Κάνω ψυχοθεραπεία σταθερά πολλά χρόνια. Τη θεωρώ απαραίτητη για μένα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ψυχοθεραπεία. Εφόσον έχεις εντοπίσει κάποια τραύματα στην παιδική ηλικία που επανέρχονται ή έχεις ένα μετατραυματικό σοκ, αυτά πρέπει να φύγουν από τη μέση.

Στη δική μου ζωή, μέχρι κάποια ηλικία, υπήρξαν πολλές ατυχίες. Κάποια στιγμή "έσκασαν" και κατάλαβα ότι χρειάζομαι βοήθεια... Ήταν και το τρομοκρατικό χτύπημα στο σπίτι μας. Εκείνη την περίοδο δεν είχα συνειδητοποιήσει εγκαίρως τι έχει συμβεί γιατί έμενα σε φίλους. Είχαμε φύγει τελείως από το σπίτι γιατί κάηκε. Ήταν βράδυ, εγώ ήμουν αυτή που τους ξύπνησε όλους. Άκουσα τους γείτονες να φωνάζουν ότι καίγεται το σπίτι μας... Ήμουν τότε πρώτη γυμνασίου, τα αδέρφια μου ήταν μικρότερα. Όλοι αποκτήσαμε κουσούρια μετά την τρομοκρατική επίθεση».

Δείτε τη συνέντευξη.