Breaking News

Πέμη Ζούνη: «Ήταν άθλιο, θα μπορούσα να είχα αυτοκτονήσει - Η λάσπη έπεφτε γενναιόδωρα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, η Πέμη Ζούνη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που είχε πριν λίγα χρόνια, τονίζοντας ότι είναι σε δικαστική εξέλιξη. Επίσης, θυμήθηκε σκηνές, στις οποίες είχε φάει χαστούκια από τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Για την περιπέτειά της που είναι σε δικαστική εξέλιξη, σημείωσε: «Είχα εμπιστευτεί κάποιον που δεν έπρεπε... Η υπόθεση είναι σε δικαστική εξέλιξη γι' αυτό και δεν αναφέρω περισσότερα... Ήταν άθλιο. Αν δεν είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους και αν δεν είχα τη συνήθεια από μικρή να μην με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα, θα μπορούσα και να είχα αυτοκτονήσει. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το θέμα. Η λάσπη έπεφτε γενναιόδωρα, ήταν άγριο πράγμα, τα media είχαν ανθρωποφαγικές αγριότητες. Σε πιο κλειστό επίπεδο, συνάδελφοι ήταν χειρότεροι σε συμπεριφορά... Είναι ένα τραύμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ... Το τραύμα που δεν θα ξεπεράσω είναι ένας αγαπημένος συνεργάτης, που υποτίθεται με ήξερε πολύ. Αυτός, όταν μου γύρισε την πλάτη και θεώρησε ότι τον εξαπάτησα, ήταν για μένα το μεγαλύτερο χαστούκι».

Για τις σκηνές με τον Στράτο Τζώρτζογλου, είπε: «Παροιμιώδη χαστούκια έτρωγα από τον Στράτο Τζώρτζογλου στο "Λεωφορείον ο Πόθoς". Ένα εξ' αυτών μου ράγισε το τύμπανο του αυτιού. Έκανε να δέσει το τύμπανο έξι μήνες».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.