Breaking News

Πέτσας στο Mega: «Από το Δεκέμβριο θα έχουμε πτώση των κρουσμάτων - Δε χρειάζεται να ληφθούν νέα μέτρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Σχολιάζοντας προτάσεις των ειδικών, που κάνουν λόγο ακόμη και για απαγόρευση εισόδου των ανεμβολίαστων χωρίς τεστ παντού, ο κ. Πέτσας είπε:

«Πάντα ακούμε τη γνώμη των ειδικών και λαμβάνουμε τις αποφάσεις μας. Τα νούμερα μας δείχνουν το δρόμο και τα νούμερα δείχνουν ότι είμαστε σε μάλλον καλό δρόμο, τουλάχιστον τα νούμερα των εμβολιασμών, που έχουν αυξηθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Γίνεται μάχη για την 3η δόση για να ανακόψουμε την πορεία της πανδημίας. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει ξεφύγει η πανδημία. Τα νούμερα που βλέπουμε τώρα σε κρούσματα, τα είχαμε προβλέψει από το καλοκαίρι, λέγαμε για την πανδημία των ανεμβολίαστων. Παρακαλώ όλους να θωρακίσουν τον εαυτό τους. Οι άνθρωποι που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν, θα έπρεπε να προστατεύσουν τον εαυτό τους. 

Πιστεύω, όπως βλέπω τα νούμερα, ότι μετά το Δεκέμβρη θα έχουμε απότομη πτώση των κρουσμάτων. Για τις γιορτές δε νομίζω ότι χρειάζεται να πάρουμε περισσότερα μέτρα. Οι περιορισμοί που υφίστανται τώρα δε θα αρθούν τα Χριστούγεννα. Τα μέτρα αφορούν κυρίως στους ανεμβολίαστους».

Δείτε το βίντεο. Διαβάστε περισσότερα στο Megatv.com