Breaking News

Στο Μεξικό η Charlize Theron: Ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα με τη μητέρα της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Μεξικό ταξίδεψε η Charlize Theron, η οποία απόλαυσε τις βουτιές της στη θάλασσα, μαζί με τη μητέρα της, Gerda.

Η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ - γεννημένη στη Νότια Αφρική - ηθοποιός και σκηνοθέτης καταγράφηκε να φοράει ένα κίτρινο μαγιό, εντυπωσιάζοντας με το σώμα της, δεδομένου ότι οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail είναι αρετουσάριστες.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, τις προηγούμενες ημέρες εθεάθη στη Νέα Υόρκη, ενώ ταξίδεψε στο Μεξικό για να περάσει τις διακοπές των Ευχαριστιών με την οικογένειά της. 


Άλλα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μαζί της είναι και τα δύο παιδιά της, που έχει υιοθετήσει, η 10χρονη Jackson και η 6χρονη August.

Η οικογένεια προσγειώθηκε στο Los Cabos, το οποίο περιλαμβάνει τις πόλεις Cabo San Lucas και San José del Cabo στο νότιο άκρο της χερσονήσου Baja California.
 
Να σημειωθεί ότι η Charlize Theron είχε αποκαλύψει το 2018 ότι έκανε σε τακτική βάση χρήση κάvvαβης στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, ενώ εγκατέλειψε τη συνήθεια τα πρώτα χρόνια που διένυε τη δεκαετία των 30, επειδή την έκανε να... «βαριέται».

«Την  εκτιμούσα πραγματικά περισσότερο από το αλκοόλ ή οτιδήποτε άλλο. Η χημεία που είχα με τη μαpιχουάvα ήταν πραγματικά πολύ καλή όταν ήμουν νεότερη, αλλά ξαφνικά μία μέρα αυτό άλλαξε. Στις αρχές της δεκαετίας των 30 μου, έπιανα τον εαυτό μου να βαριέται και να βρίσκεται μονίμως μπροστά από το ψυγείο και αυτό δεν ήταν καλό. Οπότε τη σταμάτησα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.