Breaking News

Συγκλονίζει η κοπέλα που στοχοποίησε ο Τάσος Ξιαρχό: «Νιώθω τύψεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονισμένη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», για την εξέλιξη του περιστατικού με τον Τάσο Ξιαρχό, η κοπέλα, την οποία ο χορογράφος σχολίασε για τα κιλά της και την ενδυματολογική επιλογή της. Εμφανώς συγκινημένη, είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Έχω πάρει μερικές ημέρες άδεια από τη δουλειά μου γιατί όλο αυτό με έχει επηρεάσει πάρα πολύ... Του έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα για να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει η υπόθεση εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ όλο αυτό και με πειράζει ακόμα πιο πολύ το ό,τι, ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ και ψυχολογικά να πέφτει, δεν του δίνουμε το χώρο του να ανασυγκροτηθεί και να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι.

Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο, αλήθεια... Να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται γι' αυτό...

Ειλικρινά θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλια ή να ανεβάσει stories. Αυτές οι κινήσεις δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας...

Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν γονέα να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, να βλέπει το παιδί του να υποφέρει κι εμείς, αντί να τον στηρίζουμε και να τον βοηθάμε, να τον πατάμε κι άλλο κάτω».