Breaking News

Συγκλονίζει η Κ. Παπαδοπούλου: «Στα 13 μου πέρασα έναν σπάνιο καρκίνο, έπεσαν τα μαλλιά μου και τα νύχια μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κρίστη Παπαδοπούλου έγινε γνωστή από το «Βαλς με 12 Θεούς», συμμετείχε στο «Τατουάζ», ενώ έπαιξε και στις «8 Λέξεις».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Love it» για τη συμμετοχή της στην παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες» στο Alhambra Art Theatre, τη συνεργασία της με τον  Ανδρέα Γεωργίου και το γάμο της με τον σύντροφό της.

Επίσης, η Κρίστη Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε σε ηλικία 13 ετών,  όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στον ώμο:

«Όταν ήμουν 13 ετών πέρασα έναν σπάνιο καρκίνο στον ώμο... Από τότε ξεκίνησα κανονικά χημειοθεραπείες, 13 κύκλους, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τότε ήταν πολύ δύσκολο... Ήταν σπάνιο, δηλαδή ένα άλλο παιδάκι είχε πεθάνει.

Από τις χημειοθεραπείες έπεσαν τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου, οι βλεφαρίδες μου και τα νύχια μου. Φορούσα μαντήλι ή περούκα στο σχολείο και μου την έβγαζαν γιατί τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν. Ένα είδος μπoύλινγκ, ας πούμε, στην εποχή μας.

Με στήριξαν η μαμά, ο μπαμπάς, η γιαγιά, ο παππούς και ο αδελφός μου, που ήταν πολύ μικρούλης τότε. Ήταν πραγματικά όλοι εκεί. Νομίζω ότι αυτό μας ένωσε πάρα πολύ. Ήταν δύσκολο αλλά, για κάποιο λόγο, ήμουν πολύ έντονη προσωπικότητα. Δηλαδή όταν έμαθα ότι θα πέσουν τα μαλλιά μου, είχα πάει στην κομμώτρια και της ζήτησα να μου τα ξυρίσει γιατί δεν μπορούσα να βλέπω τα παιδάκια στο νοσοκομείο που έχαναν τα μαλλιά τους».