Breaking News

Συγκλονίζει ξανά η Άννα Μαρία Βέλλη: «Έφαγα ξύλο... κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια, καρούμπαλα...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Άννα Μαρία Βέλλη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο κανάλι του YouTuber Konilo. Το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» πρόβαλε ένα απόσπασμα, στο οποίο μιλάει για την κακοποίηση που είχε υποστεί στο παρελθόν από σύντροφό της.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της είχε γράψει στο Instagram: «Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με Πιστέψουν; Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξόγκωμα στο μέτωπό μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε!!! Και χειρότερα...»

H Άννα Μαρία Βέλλη εξομολογήθηκε στον Konilo: «Ήμουν σε μία κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις... Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία κακοποιητική, τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω. Έφαγα ξύλο... κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια, καρούμπαλα... Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε, είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι "Εγώ σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα"... Είχα πολλή αυτοπεποίθηση, αλλά έφτασα στο σημείο να κοιτιέμαι στον καθρέφτη και να θέλω να τον σπάσω».

«Αυτόν τον άνθρωπο τον συντηρούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα... Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο κιόλας, πέρα της χειριστικότητας και ότι με μείωσε... Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, επέλεξα να μη μιλήσω για να μην κακοποιηθεί και η ψυχούλα μου...», πρόσθεσε - μεταξύ άλλων - η Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Mega. Ακολουθεί στο 2ο βίντεο ολόκληρη η συνέντευξη.