Breaking News

Τάσος Ξιαρχό: «Δεν το έσκασα - Θα μείνω δύο μέρες στο νοσοκομείο - Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, το πρωί της Τετάρτης το Happy Day πρόβαλε πλάνα, που έδειχναν τον Τάσο Ξιαρχό να αντιδρά το απόγευμα της Τρίτης έξω από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στη συνέχεια ο χορογράφος το έσκασε, ωστόσο εντοπίστηκε από την αστυνομία λίγη ώρα αργότερα.

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα», διαψεύδοντας ότι το έσκασε. Συγκεκριμένα, είπε στον Γιάννη Πουλόπουλο:

«Χθες το απόγευμα αποφασίσαμε να κάνω μια συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης και απλά, επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Δεν το έσκασα, ούτε καν. Μπήκα σε απλό αυτοκίνητο, όχι της αστυνομίας, για να μην κινήσουμε καμία υποψία.

Όποιος το είπε είναι απλά κακοπροαίρετος. Όλα είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς, γιατί αναγνωρίζουν ό,τι έχει συμβεί και θέλουν να με βοηθήσουν.

Θα μείνω δύο μέρες στο νοσοκομείο, σε δικό μου δωμάτιο. Έχω μαζί μου και μία φίλη μου... Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και οι κακές στιγμές για να τις βλέπουμε στο μέλλον και να γελάμε. Είναι όλα καλά».

Δείτε τα βίντεο.