Breaking News

«The Voice»: Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν από το δεύτερο Knockout (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με το δεύτερο επεισόδιο της φάσης των Knockouts συνεχίστηκε στον ΣΚΑΪ το «The Voice of Greece» το βράδυ του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου.

Στη φάση των Knockouts οι διαγωνιζόμενοι, που έχει ο κάθε coach στην ομάδα του, ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες, όμως, μόνο ένας από την κάθε τριάδα παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Επίσης, μία δεύτερη ευκαιρία δίνεται σε ορισμένους διαγωνιζόμενους καθώς οι coaches έχουν τη δυνατότητα του steal.

Ο Γιώργος Λιανός, με το μοναδικό του χιούμορ, υποδέχθηκε τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή, ενώ η Βάλια Χατζηθεοδώρου μοιράστηκε από τα παρασκήνια την αγωνία αλλά και τη χαρά τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς κλήθηκαν να πάρουν δύσκολες αποφάσεις για την πορεία των μελών της ομάδας τους. Στο πλευρό τους βρέθηκαν, ως οι καλύτεροι βοηθοί, οι guest coaches. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Χρήστος Δάντης και η Μαρίνα Σάττι ανέλυσαν τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων και έδωσαν χρήσιμες συμβουλές. 

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είχαν μπει στη φάση των knockouts έχοντας από 36 παίκτες στην ομάδα τους.

Μέχρι στιγμής οι ομάδες έχουν διαμορφωθεί ως εξής (με έντονα γράμματα οι παίκτες που προκρίθηκαν από το 2ο Knockout):

Ομάδα Αργυρού: Μάγδα Δημητρίου, Νάνσυ Βελλή, Εύα Μαυραντωνάκη, Δήμητρα Καλλιάρα, Σταύρος Ακτίνης.

Ομάδα Μουζουράκη: Μαρία Συμεού, Σοφοκλής Χριστοδούλου, Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, Μάριος Θεοδώρου, Γιάννης Παυλόπουλος.

Ομάδα Παπαρίζου: Μαρία Αλιφέρη, Άρια Καβαλάρη, Ελένη Ολυμπίου (Η Ελένη εκκρεμεί... είχε αναφερθεί ότι προκρίθηκε, αλλά στο 2ο Knockout δεν εμφανίστηκε στην κάρτα), Άρης Κολοβός, Melissa Williams.

Ομάδα Ρουβά: Ερμιόνη Βαϊοπούλου, Ειρήνη Στίλλο, Κρίστιαν Τριανταφύλλου, Ανδρέας Μηλιώτης, Γιώργος Γιαγκίδης.
 

Δείτε στην playlist, που ακολουθεί, τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων στο 2ο Knockout.