Breaking News

Τ. Μπαλατσινού: Το διαζύγιο, ο γάμος με τον Κικίλια, οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και το ατύχημα της κόρης της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε για όλα.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας συγκινήθηκε όταν μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε η κόρη της, Αμαλία, στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, το καλοκαίρι του 2020. Συγκεκριμένα, σημείωσε:

«Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μη χτυπήσει το τηλέφωνο και να ακούσει κάτι άσχημο για το παιδί του, γιατί δεν συγκρίνεται με τίποτα. Απλά εκείνη τη στιγμή χρειάζεται να σκεφτείς μόνο θετικά και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά. Για εμένα ήταν δύσκολο, γιατί υπήρχε και αυτή η απόσταση. Έπρεπε να ταξιδέψω σχεδόν μια μέρα για να βρεθώ κοντά στο παιδί μου και σε δύσκολες συνθήκες με covid. Ήταν όλα δύσκολα, αλλά δόξα τω Θεώ... Εγώ πιστεύω πάρα πολύ, πιστεύω πάντα ότι τα πράγματα θα τελειώσουν και θα είναι καλά».

Μεταξύ άλλων, είπε για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο:

«Όταν έχεις τρία παιδιά και είσαι στη δημόσια σφαίρα τα εν οίκω μη εν δήμω. Δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς. Τους λόγους, που χωρίσαμε, αρκεί που τους ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Από τα 20 χρόνια, εγώ θυμάμαι και κρατώ μόνο τις καλές στιγμές. Τα παιδιά μας ήταν και συνεχίζουν να είναι το πιο σημαντικό. Χρειάστηκε πολλή δουλειά και από τους δυο μας για να έχουμε καλή συνεννόηση για τα παιδιά... Υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά, όμως, υπήρχε πάντα η καλή πρόθεση για τα παιδιά».

Επίσης, μίλησε για τον ξαφνικό έpωτα με τον Βασίλη Κικίλια, τον σύντομο χωρισμό τους και το γάμο. Μάλιστα, ο Υπουργός Τουρισμού έκανε την εμφάνισή του στην εκπομπή μέσω απευθείας σύνδεσης. 

Οι δυο τους είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, στο Λυκαβηττό, τον Ιούνιο του 2019, ενώ καλωσόρισαν στη ζωή το γιο τους ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ και θα κάνω τέταρτο παιδί», τόνισε η Τζένη Μπαλατσινού, ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε για τις δυσκολίες στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της:

«Γνωρίζαμε ότι υπήρχε μία δυσκολία, αλλά δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι. Μέχρι και την τελευταία στιγμή στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία. Ο Βασίλης, εκτός από άνδρας της ζωής μου, υπήρξε και ο φύλακας άγγελός μου, γιατί αν δεν ήταν εκείνος να ζητήσει μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι γι' αυτό που συνέβη. Θα είχαμε πάει λίγο αλλιώς... με άγνοια. Όταν μπήκα να γεννήσω δεν το ήξερε κανείς, ούτε οι γονείς, ούτε τα παιδιά μου. Πήρα μόνο την μοναχή μου στην Πάτμο. Το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος. Οφείλω πολλά πράγματα στον Βασίλη. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή... Όλα πήγαν καλά».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.