Breaking News

Βάνα Μπάρμπα: «Είμαι εναντίον της υπερβολής, δε θέλω να τρομάξουμε τους άνδρες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την επιστροφή της στο θέατρο, αλλά και για το κίνημα #Metoo, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, ενώ αρνήθηκε να τοποθετηθεί ξανά σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε υπέρ του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός είπε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «Εμένα θα μου επιτρέψετε να μην πω πολλά για το Metoo. Είμαι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει ένα παιδί μόνη της. Είμαι πάντα κοντά στη γυναίκα. Πάντα με ρωτάτε αν μετάνιωσα για δηλώσεις μου. Γιατί πρέπει να μετανιώσω; Μου το λέτε λίγο προβοκατόρικα. Να μετανιώσω για κάτι που πιστεύω; Η σημερινή εποχή επιτρέπει στο να μπει φως σε κάποια γεγονότα... Εγώ, όμως, είμαι εναντίον της υπερβολής. Πιστεύω ότι καταντά να γίνει άτσαλο. Δε θέλω να τρομάξουμε τους άνδρες, να μην φοβηθούν να φλερτάρουν μια γυναίκα. Το ό,τι η γυναίκα σήμερα μπορεί να μαρτυρήσει την κακή συμπεριφορά του αρσενικού είναι υπέροχο και αυτονόητο, αλλά μη φτάσουμε στην αντίπερα όχθη».

Και τόνισε στη συνέχεια: «Μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί έτσι αισθάνομαι, είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε, να λέμε τη γνώμη μας και να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε πάλι για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω. Δε θέλω να μιλήσω άλλο. Έχω πει την άποψή μου, δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Δείτε τη συνέντευξη.