Breaking News

Χρύσα Παππά: «Έχω αγαπήσει το γuμvισμό, αλλά κάνω μόνο με το σύντροφό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Χρύσα Παππά αναφέρθηκε στην παράσταση «Σέρρα - Η ψυχή του Πόντου». Το επικό μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου, που ανεβαίνει στο Θέατρο Πόλη σε θεατρική διασκευή του ίδιου του συγγραφέα, θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου 2021, σε ερμηνεία της Χρύσας Παπά και σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη.

«Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο. Μεγαλώνοντας μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να παίζω με τα αγόρια. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη μικρή... Μια περίοδο, τρίτη γυμνασίου με πρώτη λυκείου, είχα πάρει κρυφά από τους γονείς μου χάπια για να αδυνατίσω», είπε η όμορφη ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ημι-vegan. Οι vegan δεν τρώνε ούτε παράγωγα, ούτε φοράνε δερμάτινα ρούχα και παπούτσια. Εγώ προσπαθώ να τα αποφεύγω».

«Έχω εργαστεί ως πλασιέ βιβλίων. Χτυπούσα την πόρτα και πουλούσα εγκυκλοπαίδειες», αποκάλυψε η Χρύσα Παππά.

Επίσης, μίλησε για το #metoo, ενώ εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν είχε βρεθεί μια - δυο φορές κοντά στο να προχωρήσει σε γάμο.

«Τα τελευταία χρόνια έχω αγαπήσει το γuμνισμό, αλλά θέλω να κάνω μόνο με το σύντροφό μου. Μου αρέσει πολύ αυτή η ελευθερία», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο του Mega.