Breaking News

Jessica Alba: Η καλεσμένη - έκπληξη στο κανάλι της (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περίπου τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) η Jessica Alba ενημέρωσε  τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram για την καλεσμένη της στο κανάλι της στο Youtube.

«Είμαι εδώ με μία από τις πιο κομψές γυναίκες. Δώστε ένα χειροκρότημα στην Kate Hudson! Η Kate και ο σύζυγός μου, Cash, μεγάλωσαν μαζί, οπότε την ξέρω περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα με εκείνον. Ωστόσο, δεν είχαμε βρεθεί μαζί, οπότε συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για όλα: φυσική κατάσταση, προπόνηση, ταινίες, Χόλιγουντ, επαγγελματικά και τα παιδιά μας», αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο.

Παράλληλα με τη συζήτηση, οι δύο διάσημες γυναίκες ηθοποιοί προχώρησαν και σε μακιγιάζ, καθώς η Jessica Alba χρησιμοποιεί τόσο το κανάλι της όσο και τα social media για προωθητικούς σκοπούς.


Να σημειωθεί ότι η Jessica Alba και ο Cash Warren έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη 13χρονη Honor Marie, τη 10χρονη Haven Garner και τον 3χρονο Hayes.

Η Kate Hudson έχει δύο γιους, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγο της Chris Robinson και τον πρώην αρραβωνιαστικό της Matt Bellamy. Τον Οκτώβριο του 2018 έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τη Rani Rose, που είναι καρπός του έpωτά της με τον μουσικό και σύντροφό της Danny Fujikawa.

Δείτε το βίντεο.