Breaking News

Θείος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή» - Δήμητρα Λημνιού: «Έχω πέσει από τα σύννεφα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη γνωστή υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα» - μίλησε στην εκπομπή  «Χαμογέλα και πάλι» η ηθοποιός και φίλη του Δήμητρα Λημνιού, η οποία τόνισε:

«Έχω πέσει κι εγώ από τα σύννεφα... Με τον Στάθη είχαμε μία φιλική σχέση γιατί είχαμε συνεργαστεί το 2011 στην ταινία Pokerface... Από τότε είχαμε φιλική σχέση.

Ερχόταν και με έβλεπε στο θέατρο και μετά τα λέγαμε. Όταν βγαίναμε κάποιες φορές, μετά τις παραστάσεις, είχε μία διάθεση να φλερτάρει, όχι τόσο απέναντί μου, γιατί τα όρια μου ήταν πιο καθαρά, αλλά με τις κοπέλες που μας έπαιρναν παραγγελία... Αυτό, όμως, ήταν σε πλαίσια, όσο ήμουν μάρτυρας τουλάχιστον, που δεν πρόσβαλε τις κοπέλες, ήταν σε πλαίσιο φιλοφρόνησης και κολακείας...

Αυτά που βγήκαν στον αέρα με έχουνε εξοργίσει... Η πράξη αυτή είναι απαράδεκτη και ανήκουστη. Δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να χρησιμοποιήσει τη σeξουαλικότητα τη δική μου... Να βγει κάποιος και να δημοσιοποιήσει τις προσωπικές στιγμές ενός κoριτσιού, που είναι γuμνό και έρχεται σε σeξουαλική επαφή με ένα άντρα που έχει επιλέξει, είναι μια πράξη  από τις χειρότερες κακοποιήσεις που μπορεί να υποστεί μία γυναίκα ή ένας άντρας...

Όσον αφορά το κομμάτι της συγγνώμης που ζήτησε ο Στάθης, να πω ότι για την κοπέλα δεν σβήνονται όλα με μία συγγνώμη. Δεν θα μπορούσε να επανορθώσει από τη στιγμή που βγήκαν στον αέρα αυτά τα πράγματα... Τα τραύματα αυτά έχουν γίνει τατουάζ...».

Νωρίτερα η εκπομπή παρουσίασε τη δήλωση του θείου του, Μιχάλη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος είπε:

«Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι «Φαρισαίοι» της κοινωνίας, στην οποία ζούμε, να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι «φαρισαίοι» χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκαν ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς. Κι εννοώ την εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου, του κατηγορουμένου. Αυτή ήταν μία εκπομπή, την οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος, αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν. Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου, του κατηγορουμένου, είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα ποpνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. Δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω και γεια σας...».

Δείτε το βίντεο του Mega.