Breaking News

Δ. Αλεξανδράκη: «Ο ετεροθαλής αδελφός μου δέχεται bullying - Αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Love it» φιλοξενήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε για τον ετεροθαλή αδελφό της. Συγκεκριμένα, είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου:

«Έχω έναν μικρότερο αδελφό, από διαφορετικό πατέρα, που τον έχω βαφτίσει κιόλας. Μετακόμισαν στην Κρήτη και το παιδί δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία από τα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε ζητήσει ακόμη και παράλληλη στήριξη και λένε ότι έχει καθυστέρηση. Δηλαδή, αφήνουν ένα παιδί στο έλεος του Θεού, αν είναι λίγο πιο ιδιαίτερο. Είναι πιο κλειστός χαρακτήρας και, επειδή δεν μπορεί να κάνει εύκολα φίλους, μπαίνει αυτόματα στο περιθώριο.

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram. Κατάφερα και βρήκα το συγκεκριμένο παιδί, που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου. Μίλησα στους γονείς του παιδιού, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα. Τώρα αυτό συνεχίζεται ακόμα και από τους γονείς και τους δασκάλους. Συγκαλύπτουν ο ένας τον άλλον επειδή κάνουν παρέα οι καθηγητές με τους γονείς, καθώς εκεί είναι χωριό.

Μόνο μία εξωτερική ψυχολόγος είπε ότι ο αδελφός μου, ο Αντώνης, δέχεται πειράγματα συνέχεια... Του είπα να τραβήξει βίντεο γιατί δεν τον πίστευε κανείς. Μία μέρα πήγε στο σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο το γόνατο. Έφτασε στο σημείο να πηγαίνει στο σχολείο με τα πόδια, μιάμιση ώρα περπάτημα, γιατί δεν ήθελε να μπαίνει στο πούλμαν... Είναι στο Γυμνάσιο.

Έχω βίντεο στα χέρια μου, που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο, πρέπει να κουνηθούμε! Καλύπτουμε καταστάσεις... Αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά, που δεν φταίνε σε τίποτα...».

Δείτε το βίντεο.