Breaking News

Άννα Μαρία Λογοθέτη: Η τοξική σχέση με τη μητέρα της, το διαζύγιο και η σeξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε η Άννα Μαρία Λογοθέτη, που είχε γίνει γνωστή από το «3,2,1» του ANT1.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την πολύ καλή σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έναν γιο.

«Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην άντρα μου. Πήγαμε να υπογράψουμε το διαζύγιο με χαμόγελα και αγκαλιές», είχε δηλώσει η Άννα Μαρία το 2018...

Επίσης, αναφέρθηκε στην τοξική σχέση με τη μητέρα της, αλλά και σε ένα περιστατικό σeξουαλικής παρενόχλησης  - το κερασάκι στην τούρτα, όπως τόνισε -, που την έκανε να πάρει την απόφαση να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Τότε ήταν πολύ καλές οι εποχές. Τα χρήματα, που έβγαζα, δεν τα κράτησα, τα κράταγε η μητέρα μου. Δεν ξέρω αν έκανε καλούς χειρισμούς η μητέρα μου. Δε τα είδα ποτέ τα λεφτά που έβγαλα. Τα κράτησε η μαμά μου. Όταν ήταν να παντρευτώ και τη ρώτησα "τι κομπόδεμα έχω κάνει τόσα χρόνια;", μου είπε "αγάπη μου τα έφαγες". Όταν τη ρώτησα πού τα έφαγα, μου απάντησε "σε καλλυντικά, σε ρούχα...". Δεν τρώγονται τόσα λεφτά σε ρούχα.

Με τη μαμά μου δεν έχω επαφή από το 2016, που πέθανε ο πατέρας μου. Με τον μπαμπά είχαμε μια επικοινωνία φανταστική, μιλάγαμε με τα μάτια. Με τη μαμά, κάποια στιγμή, η σχέση έγινε πολύ τοξική, πριν χάσω τον πατέρα μου. Υπήρχαν στιγμές που εγώ δε συμφωνούσα μαζί της σε πολλούς χειρισμούς που είχε κάνει στα χρόνια, από όταν ήμουν μικρή. Όταν έφτασα πια σε ένα σημείο, που έπρεπε να τα βάλω κάτω και να τα ζυγίσω τα πράγματα, είπα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει τοξικότητα γύρω μου.

Έπρεπε να πάρω τη ζωή στα χέρια μου γιατί έχω κι ένα παιδί που μεγαλώνω. Μέσα, λοιπόν, σε όλη την αλλαγή που έκανα, γιατί χώρισα κιόλας, ήταν και η απόφαση να αποκοπώ από οτιδήποτε με κάνει να αισθάνομαι χάλια...

Η μητέρα μου ήταν χειριστική, όχι μόνο σε μένα. Ήταν ο άνθρωπος που ήθελε να κάνει κουμάντο σε όλη την οικογένειά μας...

Με ρωτάνε γιατί έφυγα ξαφνικά από την τηλεόραση, στο πικ μου. Καμιά φορά πρέπει να ακούς την εσωτερική σου ανάγκη και τη φωνή μέσα σου.

Ήταν πολλά τα πράγματα που με έκαναν να φύγω. Το κερασάκι, όμως, στην τούρτα που γύρισα το βράδυ στο σπίτι και είπα "τέλος", ήταν την περίοδο που έκανα πρόβες για ένα μιούζικαλ. Είχα έναν coach μέσα από αυτό το team, που θα μου έκανε μαθήματα ερμηνείας. Δε θέλω να πω το όνομά του γιατί δε ζει πια, πολύ μεγάλος ηθοποιός και, μάλιστα, είχε κι έναν δίδυμο αδερφό. Πηγαίναμε στο σπίτι του και κάναμε πρόβες. Την τρίτη φορά που πήγα στο σπίτι του, μου την έπεσε στεγνά. Μέχρι τότε ήταν αξιοπρεπέστατος, δεν πέρναγε από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Το αντιλήφθηκα τότε γιατί κλείδωσε την πόρτα. Με το που αντιλαμβάνομαι ότι κλείδωσε την πόρτα και τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου και να με ακουμπάει, φεύγω, κλωτσάω το τζάμι της πόρτας και φτάνω στην εξωτερική πόρτα που είχε πάλι κλειδί από πίσω. Κι ανοίγω και φεύγω. Αυτό δεν το είπα ποτέ, ήταν η φάση που ξενέρωσα... Ήταν το κερασάκι που είπα ότι τα παρατάω, λόγοι υπήρχαν πολλοί».

Δείτε τη συνέντευξη στα βίντεο που ακολουθούν.